Last week, I was so thankful for.. #67

Wow, wow en nog eens WOW. Een ware explosie van bloed, mijn video’s en foto’s op de social media kanalen van andere liefhebbers. Mening man ging deze week druk aan de haal met mijn werk.. AAAH! Daarnaast behaalde ik een nieuwe mijlpaal, meerdere zelfs en kon ik mijn geluk niet op. Zo blij, zo gemotiveerd en vooral heel dankbaar, maar ik was voor nog meer dingen dankbaar, namelijk..

” I SWEAR! It was Friday like five minutes ago..”

Undiscoverd_Muas deelde mijn foto op Instagram!2900 abonnees op het Engelse kanaal – het maken van de Gold in September look – spelen met nepbloed – actieve momenten op Snapchat – live ASMR sessie – Sons of Anarchy – de samenwerking van Corpse Husband en Urmaker! – bleken van mijn tanden – de eerste pakketjes opgehaald bij mijn postbus – het tegenkomen van bezoekers – georganiseerd te werk gaan – veel FOTD’s maken – informatieve video’s maken – AmbiiBeauty deelde mijn foto op Instagram!3000 abonnees op QUEENKINGSFX! – gevulde speculaas cakejes van Mam – Rudolph’s Bakery – uitgaan – La Fàbrica del Terror deelde mijn video op Facebook – Ranking the Stars – leuke snaps van bezoekers – vooruitwerken – sterren kijken – 1,000,000 views op mijn trypophobia hand video!! – La Fàbrica del Terror deelde ook deze video van mij op Facebook100 likes op de QUEENKINGSFX FB-page! – spontane avondjes uit.

Fijn weekend!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


8 Comments

 • alexa

  18/09/2015

  wat een mooie happy moments en wat veel views op je video! je doet het echt goed hoor meid!

  Reply
 • Bianca

  18/09/2015

  Klinkt als een heel fijne week zeg, mijlpalen halen is altijd leuk en geeft veel motivatie. Op naar een nieuwe week maar eerst genieten van je weekend ^^

  Reply
  • CynthiaKoning

   22/09/2015

   OH HELL YASH! Ik had een heel goed weekend met mooie nieuwe mijlpalen, haha! Hoe was jouw weekend? :)

   Reply
 • Je hebt weer een mooi lijstje! Ik vind het altijd zo moeilijk om dingen te bedenken!

  Reply
  • CynthiaKoning

   22/09/2015

   Dankjewel! Zodra er wat gebeurt, meteen noteren, dat werkt!

   Reply
 • Irma

  20/09/2015

  AWESOME!
  Die videos op de La Fàbrica del Terror pagina zijn ook echt vaak gedeeld en geliked!
  En one millon views, whoehoeee!

  Reply
  • CynthiaKoning

   22/09/2015

   JAAAAAA! MI LORD! Ik werd overladen met reacties, vriendsschapsverzoeken, abonnees, IG-followers, FB-pages likers.. MADNESS. MADNESS! Zo dankbaar daarvoor en dan die één miljoen views.. WOWHRTUHuhytu.. mind is blown.

   Reply

Geef een reactie