Sea Line Mineral Bio Body Butter!

In de zomer wil je luchtige lichaamsproducten gebruiken die snel worden opgenomen, want met de warmte, de plakkerige benauwdheid en nog eens een dikke body butter die op je huid blijft drijven, daar zit ik niet op de te wachten! Maar wat in de periode naar de winter toe? Juist, daarvoor maak je gebruik van de Mineral Body Butter van de Sea Line!

Sea Line Mineral Bio Body Butter

Sea Line Mineral Bio Body Butter

Sea Line Mineral Bio Body Butter

Het voeden van je huid is in elk seizoen van het jaar belangrijk, ondanks dat je huid minder nodig heeft in bepaalde maanden, maar de herfst is aangebroken! Teken van schrale koppen, droge armen en benen, maar met de Mineral Body Butter, die afkomstig is uit de Dead Sea Treatment gemakkelijk te voorkomen!

Sea Line Mineral Bio Body Butter

Sea Line Mineral Bio Body Butter

Ik vind het leuk dat de producten zo eenvoudig eruit zien, want mij kan de verpakking gestolen worden, zolang het product fenomenaal is en zijn werking doet. Dan heb je mij helemaal ingepakt! Bij het zien van het potje krijg ik een verfrissend gevoel, transparante pot, blauwe letters, niet te gek, duidelijk en je weet waar je aan toe bent.

Sea Line Mineral Bio Body Butter

Schroef de dop van de pot af, verwijder de beveiligende deksel en een goddelijke geur van de schone, maar frisse dode zee komt jou tegemoet! Zin in een luxe resort momentje voor jezelf? Goed douchen, scrubben met de Earth Line scrub voor het gezicht, maskertje erbij en je daarna hiermee insmeren. De ultieme combinatie voor een Bora Bora sfeertje!

Sea Line Mineral Bio Body Butter

Sea Line Mineral Bio Body Butter

Sea Line Mineral Bio Body Butter

Het viel mij op dat de structuur van de body butter totaal niet dik of stevig is, maar juist heel luchtig en romig, makkelijk uit te smeren en binnen no-time wordt de crème opgenomen in je huid. Geen lange wachttijden of plakkerige zooi, nee, het zal je doen verbazen! Daarnaast viel het mij ook op dat de Mineral Bio Body Butter mijn huid hielp tegen huidproblemen, waaronder eczeem en ringworm. Ja, dat heb ik.

Sea Line Mineral Bio Body Butter

De body butter is zuinig in gebruik, verzorgt de huid goed, ondanks dat je weinig nodig hebt, heb je een voldoende voeding. Niet alleen ben ik verkocht aan de geur die ik dankzij het product heb leren waarderen, maar ook knapte mijn huid op én is het een dierproefvrij merk.. HURRAY! Niet alleen proefdiervrij maar ook vrij van parabenen, geur- en kleurstoffen, maar bevat het ook geen paraffine!

De Mineral Body Butter is afkomstig uit de Dead Sea Treatment collectie van de Sea Line die verkrijgbaar is bij meerdere webshops. Deze zocht ik op bij Original Cosmetics en kwam uit bij de Groene Drogist voor €7,95!

Ben jij bekend met het merk? Of de Sea of Earth line?


3 Comments

 • Kiss & Make-up

  24/09/2015

  Klinkt prima! Ik gebruik nu pure shea boter als body butter – experimentje – maar dat is me precies toch net iets te vet.

  Reply
  • CynthiaKoning

   24/09/2015

   Oeh, met wat voor experiment houd jij je bezig? Dat klinkt interessant!

   Reply
 • Florentine

  24/09/2015

  Klinkt goed, leuk dat je hier een review over gemaakt hebt, ik kende het merk nog niet! ♥

  Reply

Geef een reactie