HOW TO: TURQUOISE MADNESS!

Een explosie aan felle tinten, want die waren de laatste tijd wat minder te vinden op de website. Niet alleen stond de eerste herfstdag voor de deur, maar ook was dat te merken in mijn make-up looks. Even lekker gek doen met de turkooizen highlighters, de groene tinten en de producten van Sleek! Met veel liefde en plezier maakte ik deze look voor mijn gastblog bij de Nagelfabriek!

FOTD: TURQUOISE MADNESS!

Continue reading -> 


6 Comments

 • Joyce

  25/09/2015

  Wauw, erg gaaf weer!

  Reply
 • Joyce

  25/09/2015

  Wauw, erg gaaf weer!

  Reply
 • Irma

  25/09/2015

  Awesome! I like the colors a loooot!

  Reply
 • Bianca

  25/09/2015

  Oehlala super mooi en na-zomers :)

  Reply
 • Melissa

  25/09/2015

  Weer een hele gave look, staat je goed!

  Reply
 • Deb

  25/09/2015

  Oh wow!! Ik vind je look in één woord fantastisch! Alleen al door de titel werd ik ingepakt en ik voelde me aangesproken als MEGA Turquoise freak! Prachtig die turquoise accenten! Je hele look knalt van mijn scherm.. ik hoop dat ik zo nog kan slapen want ik ben weer helemaal wakker!

  Reply

Geef een reactie