GOLD IN SEPTEMBER MEETS CYNTHIA ’15!

De laatste dagen van de gouden maand gaan in, de laatste dagen om men er bewust van te maken dat de kinderkanker sterfte blijft stijgen. Nadat Annie haar tweelingbroer verloor aan leukemie, besloot zij actie te ondernemen! Met Gold in September wilt zij geld in zamelen voor onderzoeken naar kinderkanker, maar ook om het medicijn te vinden! Gold in September Meets Cynthia!

GOLD IN SEPTEMBER

Al een aantal jaar op rij probeer ik mensen in Nederland, België en omstreken, er bewust van te maken, namelijk dat september moet veranderen in de gouden maand. Oktober kleurt roze, vanwege de borstkankermaand en daarom moet september goud worden, vanwege de kinderkankermaand. Maak september Gold in September!

GOLD IN SEPTEMBER

GOLD IN SEPTEMBER

Met het maken en delen van de make-up looks, hoop ik jullie te kunnen informeren over Gold in September en misschien ga jij ook wel aan de slag met de gouden tinten! Wij kunnen dit! De look is wat unieker en niet voor naar school, maar het is voor Gold in September!

GOLD IN SEPTEMBER

GOLD IN SEPTEMBER

Ondanks dat het een artistieke make-up look wordt, maakte ik gebruik van de Too Faced Shadow Insurance, want oogschaduw in de lijnen ain’t so fancy. Om de look nog meer te laten spreken, blokte ik alle oneffenheden met de Miracle Match Foundation van Max Factor, daaroverheen de Ben Nye Creme Highlight en vervolgens de Colorless Face Powder van hetzelfde merk.

GOLD IN SEPTEMBER

Mijn wenkbrauwen vulde ik zoals gewoonlijk in met de INGLOT Freedom System Eyeshadow 347 en een Angle Brush van ELF. NYX Jumbo Pencil Milk op de oogleden en op het wenkbrauwbot + wat daarboven en twee blauwe kleuren, babyblauw en oceaanblauw op de oogleden van de Sleek iDivine Ultra Matte Palette. Lichtblauw in de buitenste hoeken en voor het ombre effect donkerblauw op het middelste gedeelte van mijn ooglid.

GOLD IN SEPTEMBER

GOLD IN SEPTEMBER

Dat geldt ook voor onder de ogen, licht in de hoeken en in het midden een tikkeltje donker. Om alles tot één mooi geheel te blenden, maakte ik gebruik van de INGLOT Freedom System Eyeshadow 24. De turkooizen highlighter smelt alles samen, ook voegde ik deze toe boven en ver buiten de lijnen van mijn ooglook. Een dotje DUO wimperlijm zowel onder als boven op de ogen, voor de blauwe glitters van eBay.

GOLD IN SEPTEMBER

GOLD IN SEPTEMBER

Tijd voor de golden explosie! Met de Sugarpill Loose Eyeshadow Goldilux en de Graftobian Makeup Setting Spray creëerde ik een waterige gouden substantie, waarmee ik de binnenste stukken en staart van mijn wenkbrauw invulde. Ik wilde een sugar skull maken, maar besloot toen voor een masker te gaan, wat uiteindelijk een half goud rookgordijn werd. Met de Yves Rocher Ultra Crème Color oogpotlood in Citron trok ik een lijn en vulde dit op met de gouden substantie. Ik wachtte tot het bijna droog was en blendde de kleur, inclusief droge oogschaduw naar beneden toe. Met teveel makeup setting spray, liet ik de tranen naar beneden lopen.

GOLD IN SEPTEMBER

De blauwe lipstick had ik al een tijdje niet gezien, maar de INGLOT Freedom System Lipstick 94 mocht plaatsnemen op mijn bovenste lip, die ik wat naar beneden toe vervaagde voor het ultieme ombre effect. Een beetje van de Smashbox lipgloss op de onderkant en een goede dot aan goud op de cupidoboog!

GOLD IN SEPTEMBER

Geen nepwimpers, maar wel een laagje Max Factor Velvet Volume Mascara op de wimpers en daaroverheen de Goldilux oogschaduw voor de gouden touch. Zo niet verwacht dat het zo zou uitpakken, maar blauw en goud versterken elkaar. Laten wij Annie versterken en haar helpen met Gold in September! Check hier de website en hier het project van Annie! Let’s make September the golden month! 

Doe jij iets voor Charity? Of doe jij mee met één van de maanden?


4 Comments

 • Natascha

  26/09/2015

  Wauw, wat zijn dit toch weer prachtige foto’s. Ik kijk graag naar je looks, je doet het echt super goed!

  Reply
 • Irma

  26/09/2015

  Gorgeous lady!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  26/09/2015

  Oh wow, geweldig zeg, wat heb je dit weet ongelofelijk mooi en creatief gedaan.

  Reply
 • Feng

  30/09/2015

  Prachtig al dat goud :D

  Reply

Geef een reactie