VIDEO: EEN DAG UIT MIJN LEVEN #2!

Het wordt enorm veel aangevraagd en het liefst zou ik de hele dag live zijn, zodat ik jullie ook echt mee op sleeptouw kan nemen, omdat ik gewoon geen goede vlogger ben. Ik probeer het elke keer, maar met poging drie? Poging vier? Staat er weer een gloednieuwe video online, namelijk een dag uit mijn leven!

een dag uit mijn leven

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Ik vind het leuk om jullie mee achter de schermen te nemen, omdat je dan ziet hoe het proces in werking gaat, maar ook wat ik allemaal doe. De volgende keer zou ik laten zien hoe ik mijn voorbereid op een SFX look of als ik in de ‘normale’ make-up ga, want dat is ook een klus op zich. Het vloggen moet ik even uitvinden, proberen, kijken wat fijn is voor mijzelf, maar ook leuk voor jullie. Als je nog tips hebt, laat deze zeker achter in de comments!

Wat wil jij graag zien in een vlog?


Geef een reactie