Last week, I was thankful for.. #69

Uitdagingen houden mijn scherp en zo blijf ik mijzelf vernieuwen en verbeteren. Deze week zat vol met leuke en vooral veel creatieve momenten, ondanks dat ik niet in de make-up zat. Met een nieuw project wat ik mij op de nek heb gehaald, begin ik aan één van mijn grootste uitdagingen. Ik kan niet wachten om dat moment met jou te delen, maar gelukkig was ik ook dankbaar voor vele andere dingen, waaronder..

illuminati confirmed

De mooie play van Aaron Rodgers! – sunday night football – amaretto likeur – nachtelijke make-up sessies – de leuke comments op YouTube!chocoladepasta – nagenieten van het weekend – productief bezig zijn – hef in eigen handen nemen – schoonmaken van mijn kamer + werkplek(=bloody shit) – bezoekers die vertellen dat ik hen verder help in het leven! <3Perez Hilton favorited mijn tweetUndiscovered_Muas deelde mijn foto op IG! – gezichtsmasker tijd – Tony’s ASMR – La Fàbrica del Terror deelde mijn video! – Young E. – het opruimen van mijn make-up collectie – streamen – het afronden van oude dingen – Guns N’ Roses – schone kwasten –  3500+ abonnees op QUEENKINGSFX! – begonnen met mijn secret project – weekendje stappen – uitwerken van ideeën – opknappen van mijn kamer – genieten van football – de waanzinnig grote maan – creatieve momenten met mijn bro – 95.000+ aan bereik op de FB-page van QUEENKINGSFX! – positieve reacties op de dag uit mijn leven! – wachten op de #superbloodmoon!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


3 Comments

 • Gefeliciteerd met al jouw volgers! Het zijn echt hele mooie getallen :)
  En een maskertje is natuurlijk altijd lekker, daar ben ik ook altijd dankbaar voor :3

  Reply
 • Simone

  29/09/2015

  Wat een leuk lijstje, Cynthia. Ik kan me voorstellen dat je helemaal stuitert indien Perez Hilton jouw tweet liket en iemand anders jouw video deelt. Dat moet echt ontzettend goed voelen. Ik ben nu enorm nieuwsgierig naar jouw Secret Project! :)

  Reply
 • Irma

  30/09/2015

  Jaaa, ik vond de video van Een dag uit mijn leven zo leuk!

  Reply

Geef een reactie