MINERALOGIE FALL/WINTERCOLLECTIE 2015 LIPSTICK BRAZEN BERRY!

“Mirror, Mirror on the wall who is the prettiest of them all?” Bij Mineralogie weten zij daar wel raad mee, vooral met de betoverende fall/wintercollectie die dit najaar in de schappen ligt!  Moderne tinten die zijn geïnspireerd door klassieke rijke, maar sensuele tinten voor de sprookjesachtige sferen! Drie nieuwe magische lipsticks, vandaag laat ik jou kennis maken met Brazen Berry!

MINERALOGIE LIPSTICK BRAZEN BERRY! (FALL/WINTERCOLLECTIE 2015!)

MINERALOGIE LIPSTICK BRAZEN BERRY! (FALL/WINTERCOLLECTIE 2015!)

MINERALOGIE LIPSTICK BRAZEN BERRY! (FALL/WINTERCOLLECTIE 2015!)

MINERALOGIE LIPSTICK BRAZEN BERRY! (FALL/WINTERCOLLECTIE 2015!)

IMG_2342

Het maakt niet uit welk seizoen er aanbreekt bij Mineralogie, want zij zijn en blijven een luxe merk om te zien. Klassieke, maar kenmerkende verpakkingen met hoogglans zwart, inclusief de zilveren accenten die altijd terugkeren. Vierkanten lipsticks die stevig staan met op de dop een “M” van het merk. Mad props trouwens voor de dop, deze zit er stevig omheen en gaat niet ronddwalen in je tas!

MINERALOGIE LIPSTICK BRAZEN BERRY! (FALL/WINTERCOLLECTIE 2015!)

IMG_2345

Voor lippen zoals Doornroosje, Ariel of Sneeuwitje verwijder je de dop voor pure nostalgie! Van drie   lipsticks kun je variëren van my-lips-but-better-tinten naar een dieprode pruimenkleur, namelijk Brazen Berry! Een scherpe kleur die afsteekt van het metaal, waardoor je hier meteen mee aan de slag wilt!

IMG_2350

MINERALOGIE LIPSTICK BRAZEN BERRY! (FALL/WINTERCOLLECTIE 2015!)

MINERALOGIE LIPSTICK BRAZEN BERRY! (FALL/WINTERCOLLECTIE 2015!)

Het verbaasde hoe intens de kleur eruit zag. Zo fel, zo vol met kerst! Instant kerstgevoel, blijer kun je mij niet maken. Daarnaast lijk het op een donker bloedrode kleur. Bloed als het al een tijd ligt of de kleur van bloedstolsels. Ja, Halloween is ook mijn ding. Hoe dichterbij je komt, hoe meer de tint verandert naar een beskleur, berry, plum en een tikkeltje rood!

IMG_2349

MINERALOGIE LIPSTICK BRAZEN BERRY! (FALL/WINTERCOLLECTIE 2015!)

MINERALOGIE LIPSTICK BRAZEN BERRY! (FALL/WINTERCOLLECTIE 2015!)

De lipstick lijkt mat, maar dat is juist het tegenovergestelde, want Brazen Berry bevat een goede dosis aan glans. Niet alleen glans, maar ook dekking en pigmentatie. Geen drie lagen, maar het is meteen raak bij de eerste laag. Natuurlijk kun je de kleur opbouwen om voor een extreem donkere kleur te gaan! LOVE IT.

MINERALOGIE LIPSTICK BRAZEN BERRY! (FALL/WINTERCOLLECTIE 2015!)

MINERALOGIE LIPSTICK BRAZEN BERRY! (FALL/WINTERCOLLECTIE 2015!)
MINERALOGIE LIPSTICK BRAZEN BERRY! (FALL/WINTERCOLLECTIE 2015!)

De houdbaarheid is redelijk goed, niet veel over te klagen, omdat het een shine bevat. Hierdoor blijven ze minder goed zitten, maar een drankje overleeft de lipstick zeker wel. Na een goede maaltijd is deze wel goed aangetast en is bijwerken genoodzaakt, maar zelf vind ik dat normaal. Een lichte stain over de lippen, waardoor je gemakkelijk de boel weer inkleurt.

MINERALOGIE LIPSTICK BRAZEN BERRY! (FALL/WINTERCOLLECTIE 2015!)

MINERALOGIE LIPSTICK BRAZEN BERRY! (FALL/WINTERCOLLECTIE 2015!)

MINERALOGIE LIPSTICK BRAZEN BERRY! (FALL/WINTERCOLLECTIE 2015!)

Als laatst, de geur. Het doet mij denken aan vroeger, de goede oude tijd dat lipsticks nog naar echte lipsticks roken. Geen vreemde geuren, parfumdingen, maar puur natuurlijk! Het dierproefvrije merk ligt sinds 14 september 2015 in de schappen en is gewoon verkrijgbaar bij de Mineralogie verkooppunten én gewoon in de webshop van MinkBc!

De fall/wintercollectie komt met drie lipsticks, namelijk Dusky Pink, Vintage Plum en Brazen Berry en zijn verkrijgbaar voor €24,80 bij de verkooppunten van Mineralogie en MinkBc!

Heb jij al iets uit de collectie? Of iets van Mineralogie zelf?


8 Comments

 • Mieke

  30/09/2015

  Wauw, die kleur! Ziet er echt top uit!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  30/09/2015

  Schitterende herfstkleur voor jou!

  Reply
 • Floortje

  30/09/2015

  Haha, ik dacht eerst dat de kleur ‘Bazen Berry’ heette, leek me perfect voor jou :’) Jokes aside, zo een mooie kleur, oeh! Dit soort bessenkleuren kunnen me altijd bekoren. Je ooglook past er perfect bij! *Kuch* tutorial *kuch* hmm? :)

  Reply
 • Feng

  30/09/2015

  Wauw die kleur is echt mooi :D Hij pakt anders uit dan ik had verwacht

  Reply
 • Grim&Glam

  30/09/2015

  Prachtige lipstick! Met gek op donkerrode kleuren maar helaas staan er nog twee op mijn verlanglijstje dus deze moet nog even wachten.

  Reply
 • Sara

  30/09/2015

  Wauw wat een ontzettend mooie intense kleur! Perfect voor de herst/winter!

  Reply
 • Irma

  30/09/2015

  YAAAS, so pretty! Echt een prachtige kleur!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  01/10/2015

  Wat een indrukwekkende pigmentatie zeg!

  Reply

Geef een reactie