Visual Kei Meets Cynthia!

De kledingstijlen die uit Japan komen overwaaien zijn uniek! Van levende kakkerlakken die over jouw kleding heen lopen tot aan de vissen die je uit automaten kunt trekken om vervolgens om je hals heen te hangen. Korte schattige jurkjes gemaakt van kant met hoge kousen, inclusief meer strikjes, maar dit is anders, namelijk Visual Kei Meets Cynthia!

VISUAL KEI MEETS CYNTHIA!

Gothic Lolita, die goede oude tijd toen ik rondliep in de rokjes met lagen kant en veel donkere kleuren, maar Visual Kei, ook bekend als Visual Style, is een tikje ruiger en met tikje bedoel ik extreem ruig. Grove hairdo’s, uitdagendere make-up stijl en veel meer stoere tierelantijntjes, net zoals de symbolen op het gezicht!

VISUAL KEI MEETS CYNTHIA!

VISUAL KEI MEETS CYNTHIA!

Wenkbrauwen, daar doen zij niet aan! Wegblokken als een echte Koning met de Mehron Spirit Gum en wat Eyebrow Plastic van Kryolan om vervolgens ook nog eens mijn gezicht aan te pakken met de Max Factor Miracle Match Foundation én de Ben Nye Creme Highlight om de boel op te lichten, maar ook om de wenkbrauwen meer op de achtergrond te werken. Een beetje bakken a la Tony Montana style met de Ben Nye Colorless Face Powder en een lichte shape rondom de jukbeenderen met de Taupe Blush van NYX.

VISUAL KEI MEETS CYNTHIA!

Twee primers op de oogleden, Too Faced Shadow Insurance voor het behouden van de oogschaduws en het NYX Jumbo Pencil in Milk voor het feller maken van de tinten, aangezien ik een fuchsia kleur uit de Ultra Matte Palette van Sleek ging gebruiken. Voordat ik overstapte naar de gele kleur, inclusief oranje die allemaal één rij plaatsvonden, mengde ik wat zwart op het ooglid uit de Yves Rocher Quad Eyeshadow Palette 01 Gris Profond.

IMG_2510

VISUAL KEI MEETS CYNTHIA!

De zwarte kleur bleef niet alleen op het ooglid, ging hoog de arcadeboog in, aangezien ik geen ‘real life’ brow meer had en er veel plek vrij kwam, strak naar binnen toe, voor een mooie kromming. Veel zwart, nog meer zwart en nog een beetje! Intensiviteit op zijn max! Highlighters mogen niet missen, zowel de Zoeva Naturally Yours Palette highlighter, beter bekend als Casual Elegance als een zachtroze van de Make Up Store, genaamd Angel.

Yves Rocher Ultra Crème Color oogpotlood

Met een geel oogpotlood van Yves Rocher, de Ultra Crème Color pencil in Citron, onder het oog om deze wat te vergroten en op mijn waterlijn. We houden van grote kijkers! Zwart in de buitenste hoeken van mijn waterlijn met de TEEEZ Eyepencil in Black. Een lichte contouring onder mijn ogen met het zwarte oogschaduw van Yves Rocher, een beetje definitie is niet verkeerd.

VISUAL KEI MEETS CYNTHIA!

Lange nepwimpers van MAX&MORE die ik plakte met de DUO Lash Glue in de DarkTone, nadat ik ze van een laag Max Factor Masterpiece Transform Mascara had voorzien. Roze tranen rondom mijn ogen, met de Snazaroo Facepaint in Fuchsia, maar ik wilde ook lange nepwimpers aan de onderkant creëren met de Max Factor Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner en vervaagde dit weer.

VISUAL KEI MEETS CYNTHIA!

Shame on me, want de eyeliner gebruikte ik ook op mijn lippen! Een beetje zondigen is niet verkeerd, maar om het contrast te breken, maakte ik hier ook gebruik van een bloedspoor rondom mijn mond en wat roze op de lippen. Symbolen, tranen en veel andere vormen worden gespot op de gezichten van de dames en heren, daarom besloot ik voor een driehoek te gaan.

Taylor Swift VMA Makeup look

Geen wenkbrauwen zoals ze groeien, maar dunne streepjes die naar boven wijzen. Natuurlijk deed ik dit met mijn eigen wenkbrauwkleur, namelijk de INGLOT Freedom System Eyeshadow in 347 en wat zwart uit de W7 In The Mood Palette om de lijn naar beneden te trekken en vervolgens wat meer schaduw in de hoeken te geven. Anders was de look wel heel kleurig.

VISUAL KEI MEETS CYNTHIA!

Twee kleine staartjes op mijn hoofd, touperen als een gek, nog meer én nog wat aan de voorkant. Lange lokken die stijl zijn en geseald worden met haarlak en als laatst wat volume in de staarten. Twee swirl kleurlenzen in én mijn witte overhemd, inclusief een roze vlek dankzij de facepaint, mijn zwarte blazer en een chique stropdas.

VISUAL KEI MEETS CYNTHIA!

Het suit-and-tie-momentje had ik hier zeker te pakken, maar zij combineren de gekste outfits met neutrale looks of juist het tegenovergestelde, eigenlijk wat ik ook heb gedaan. Veel gekkigheid, veel schreeuwerige dingen, maar het elegant afkleden met een pak, wat eigenlijk geen pak is.. ba dum tss.. VISUAL KEI.

Was jij bekend met Visual Kei?


One Comments

Geef een reactie