Clarins Ombre Minerale 4 Couleurs Oogschaduw!

Niet alleen gaat men over op de donkere haartinten, maar ook de make-up looks veranderen in mysterieuze, zwoele, maar sensuele kleuren. Bordeaux, bloedrood, maar ook kastanjebruin en zo zwart als de nacht. De legerkleuren mogen we ook niet missen en dan zit je bij het oogschaduw palletje van Clarins goed!

Clarins Ombre Minerale 4 Couleurs!

Clarins Ombre Minerale 4 Couleurs!

Clarins Ombre Minerale 4 Couleurs!

In de luxere parfumeries spotte ik het voor mij nog onbekende merk, maar één ding vergat ik niet, namelijk de luxe verpakkingen! Het sfeerlicht erop van de winkels, de rijk uitgestalde etalages met de uniekste kleuren, Clarins weet mij in te pakken! Over inpakken gesproken, de palette komt gehuld in een rood fluweel hoesje! Ideaal om mee te nemen + geen beschadigingen en krassen op de buitenkant.

Clarins Ombre Minerale 4 Couleurs!

Clarins Ombre Minerale 4 Couleurs!

De Clarins Ombre Minerale 4 Couleurs Oogschaduw wordt geleverd in een goud omhulsel, waardoor de kleuren nog meer worden versterkt. Voor het ultieme ombre effect van de oogschaduws liggen de tinten redelijk dicht bij elkaar in de buurt voor het perfect complementeren. Een ingebouwde spiegel en twee applicators, waarvan één een scherp puntje heeft voor de fijne hoeken.

Clarins Ombre Minerale 4 Couleurs!

Clarins Ombre Minerale 4 Couleurs!

De vier oogschaduwen lijken veel te verschillen van elkaar als je ze in de palette ziet, eenmaal bij de swatches of het maken van een ooglook liggen ze dichterbij elkaar dan verwacht. De eerste kleur is legergroen met een gouden shimmer, vervolgens een champagne kleurige highlighter met iets te grove glitters.

Clarins Ombre Minerale 4 Couleurs!

Clarins Ombre Minerale 4 Couleurs!

Als je doorschuift naar beneden waar de oogschaduws nog compacter worden, want dat zijn ze zeker, spot je een diepe olijfkleur. De kleur van een moeras, maar dan onder water, inclusief al die drap, schitterend! Ook hier zit een fijn goud glittertje in, wat ook deels op lichtgroen lijkt. Last but not least een bruine rose gold kleur die de andere tinten neutraliseert!

Clarins Ombre Minerale 4 Couleurs!

Clarins Ombre Minerale 4 Couleurs!

Clarins Ombre Minerale 4 Couleurs!

Clarins Ombre Minerale 4 Couleurs!

Vrij sceptisch begon ik met uitproberen van de oogschaduws, maar bij het aanraken en voelen van de stevige textuur was ik verkocht. Een goede pigmentatie van alle oogschaduwen waar je U tegen zegt, weinig tot geen fall out, behalve de grote glitters van de highlighter, eenvoudig te blenden én voor dagelijks gebruik, zonder het overdone te maken.

Clarins Ombre Minerale 4 Couleurs!

2

Niets dan lovend over het merk waar ik een tijdje terug mee kennis maakte. Uitmuntende kwaliteit qua pigmentatie, totaal niet poederig, goed te vervagen en opbouwen, maar er is één minpunt en dat is dat Clarins nog steeds op dieren test.

Het palletje ziet er schitterend uit, letterlijk en figuurlijk. Stiekem kan ik niet wachten om deze te gebruiken met de feestdagen, want die groene kleur gaat knallen! Wat dacht je van een rode lipstick erbij? Oh, geweldig.

De Clarins Ombre Minerale 4 Couleurs Oogschaduw is verkrijgbaar in vier andere kleuren, maar Forest 11 is verkrijgbaar voor €45,70, maar nu voor €36,56 in de webshop van Parfumswinkel!

Heb jij producten van Clarins?


4 Comments

 • Kiss & Make-up

  08/10/2015

  Oh zo mooooooooooi! De perfecte herfstkleuren, love love love it.

  Reply
 • Renate

  08/10/2015

  Wat jammer dat het merk nog steeds op dieren test, daarom zou ik het dus niet aanschaffen, maar wauw wat een prachtig palette! Je hebt er ook zo’n mooie look mee gemaakt, wauw!

  Reply
 • Irma

  08/10/2015

  WAUW! ik heb echt vandaag een colbert gekocht in die legergroene kleur!
  Zou echt prachtig bij elkaar staan!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  09/10/2015

  Die bronzy kleur in het palette vind ik erg mooi

  Reply

Geef een reactie