BEETLEJUICE MEETS CYNTHIA!

Zijn naam mag je niet noemen, doe je dit wel? Dan ben je nog veilig, maar waag het niet een tweede keer, want bij nummer drie zal de rottende man ineens uit zijn graf stappen om jou een bezoekje te komen brengen. Tim Burton is en blijft een master onder de films, maar ook dit is weer een plaatje volgens vele, vooral rond de oktobermaand, namelijk Beetlejuice Meets Cynthia!|

BEETLEJUICE MEETS CYNTHIA!

BEETLEJUICE MEETS CYNTHIA!

Ooit kocht de Naabster een jasje, gestreept in zwart-wit. Nooit gedragen, want het deed ons aan de kermis denken. Walgelijk. Hate it. Nope! Stiekem legde wij ook de link naar het rottende groene mannetje, want hij droeg namelijk het jasje ook en wat is nou beter om het afschuwelijke jasje te dragen voor een Halloween tutorial? Indeed! Nu laat ik Mum deze innemen en zal je hem waarschijnlijk gewoon zien verschijnen. Hoe erg.

BEETLEJUICE MEETS CYNTHIA!

BEETLEJUICE MEETS CYNTHIA!

Dankzij Beetlejuice kan ik niet alleen het jasje waarderen, maar nadat ik de witte facepaint van Snazaroo licht over het gezicht heen had uitgeveegd, stapte ik over naar de donkerpaars. Een dieppaarse kleur die het hart van de Koning liet kloppen – kan bij Beetlejuice niet meer.. ba dum tss.. – deze vervaagde ik met mijn vingers en later met een blending brush voor de perfecte smokey finish.

BEETLEJUICE MEETS CYNTHIA!

BEETLEJUICE MEETS CYNTHIA!

Niet donker genoeg? NO! Met wat zwart van hetzelfde merk maakte ik de paars nog intenser en bracht dit opnieuw rondom mijn ogen aan, zoals hij ook heeft. Wacht even met vervagen, zodra het bijna droog is, smudge ik het opnieuw. Yves Rocher Ultra Crème Color Pencil Gris Armoise op de waterlijn, lashes krullen en een laagje Max Factor Masterpiece Transform Mascara eroverheen. Ooglook is klaar!

BEETLEJUICE MEETS CYNTHIA!

BEETLEJUICE MEETS CYNTHIA!

Oh wacht, nog geen uitdrukking, met de Grass Green van Snazaroo schilderde ik mijn wenkbrauwen erop, nam de randen langs mijn gezicht mee, kaaklijn en deels op het voorhoofd. Het rotten gedeelte ging ook nog verder in mijn hals en maakte er een mooie mustache mee. Als we dan toch bij de mond zijn, tanden die nog net niet uit mijn mond vallen creëerde ik met Toothfx van Mehron in het goud!

BEETLEJUICE MEETS CYNTHIA!

Mijn haar zat al vol volume, omdat ik het weer heb gekruld. De pearlwand is weer mijn bro, vooral doordat de lange lokken nu MEGA worden! Ik toupeerde mijn haar, spoot er wat groen haarspray in en toupeerde het opnieuw. Een wit overhemd gecombineerd met de foute gestreepte blazer die ik haatte, maar nu best tof vind en een zwarte stropdas.

BEETLEJUICE MEETS CYNTHIA!

Het is een look die ik al zolang na wilde maken, echt bizar! Toen ik met het Engelse kanaal begon, stond deze al hoog op de lijst, eigenlijk al eerder, maar de Halloween look is ook zo eenvoudig. Leuk als last minute look, maar ook tof omdat veel mensen het zullen herkennen! Groen, gecombineerd met paars, streepjes, dat is Tim Burton en Beetlejuice!

Heb jij al een Halloween in gedachten?


10 Comments

 • Joyce

  10/10/2015

  Wauw, super gaaf zoals altijd! De snelheid is goed hoor, geen vertragingen oid!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  10/10/2015

  Echt super weer eh, er zijn amper woorden voor hoe goed jij dit elke keer doet.

  Reply
 • Jouvence

  10/10/2015

  erg gaaf.! ♥ xx

  Reply
 • Irma

  10/10/2015

  Me likes!
  Superleuk bedacht weer.
  Bij mij is de site iets trager, dat zou ook aan mijn internet kunnen liggen!

  Reply
  • CynthiaKoning

   11/10/2015

   Dankjewel doll! ARCH. Nee, dat ligt aan de website dan. :( WordPress heeft een nieuwe update uitgevoerd, waardoor mijn site nu traag is. Hopelijk verbeteren ze het weer!

   Reply
 • Hahaha die tanden! Zo vies!! Geniaal :D

  Reply
 • femketje

  11/10/2015

  awesome as always :D

  Reply

Geef een reactie