Max Factor Smokey Drama Eye Kits!

Wist je dat één op de drie vrouwen nog make-up uit hun jeugd gebruikt? Ook ik maakte mij daar weken geleden nog schuldig aan en meer dan de helft van alle vrouwen laat zich inspireren door de catwalks! Klopt, maar niet alleen vrouwen, ook merken gaan hiermee aan de slag, waaronder Max Factor met de nieuwe Smokey Drama Eye Kits!

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!

Elk jaar komt Max Factor met een waanzinnige collectie met vrolijke kleuren, maar dit jaar is dat juist het tegenovergestelde. Nog steeds een schitterende collectie, maar minder kleur, een tikkeltje klassieker en meer shimmers. De verpakking is moderner, wat strakker en rechttoe, rechtaan, inclusief een dubbelzijdige applicator.

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!

Het zijn zes nieuwe palettes geschikt voor iedere oogkleur, een 2-in-1 kit, namelijk oogschaduw en wenkbrauwpoeder. Daarnaast bevat elk kleurenpalet nieuwe spannende kleurpigmenten die verrijkt zijn met huidconditioners voor een soepele en gelijkmatige applicatie. Helaas staat Max Factor nog steeds op de lijst van cosmetica die hun items op dieren testen.

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!Check hier de volledige make-up look.

01 Opulent Nudes heeft een roze ondertoon in de oogschaduws, want ook de eerste highlighter uit de palette is pastelroze, een matte taupe met een roze ondertoon, inclusief een bruine shimmery oogschaduw wat naar roze neigt gecombineerd met een donkerbruin. Heel neutraal, maar toch speels, dankzij de roze touch.

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!

FOTD: Glitter Darkness.

IMG_2255Bekijk hier de productlijst van de make-up look!

Vandaag heb ik vier van de zes palettes op rij, met als volgende 02 Lavish Onyx! Een mooie lichte highlighter, donkere askleur met daarnaast een glanzende bruinige bronzer en een diepe matte bruinkleur. Drie shimmers, waarvan de highlighter wat grover is met één matte tint.

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!Check hier de volledige FOTD.

03 Sumptuous Golds maakt mij enthousiast voor de kerstdagen, want dit zijn de kleuren die ik graag in kerstlooks zie verschijnen. Een gele champagnekleurige highlighter met een hazelnootkleur gevolgd door een intense bronskleur met een boomstambruin. Dit is dé palette als je spreekt over pigmentatie en liefde voor de feestdagen.

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!
Max Factor Smokey Drama Eye Kits!

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!

04 Luxe Lilacs is het tegenovergestelde van de andere palettes, deze bevat namelijk het meeste kleur met de paarse ondertoon in elk oogschaduwtje. De swatches maakte mij wat minder vrolijk, totdat ik met de make-up look aan de slag ging. De pigmentatie was beter dan verwacht! Lila, donkerpaars, lavendel en een mooie taupekleur voor de wenkbrauwen of ooglook!

Max Factor Smokey Drama Eye Kits!

De fijne shimmers in bepaalde oogschaduws, maar ook de nachtelijke bruintinten die prima in de arcadeboog kunnen, maar ook tussen de haren van jouw wenkbrauwen. Zelf maak ik altijd gebruik van oogschaduwbasissen, waardoor de oogschaduw mooier uitpakt én beter blijft zitten. Het is ideaal voor dagelijkse looks, makkelijk te upgraden met donkere kleuren voor de avonduren en goed te vervagen.

De Max Factor Smokey Drama Eye Kits zijn verkrijgbaar bij o.a. de Kruitvat voor €14,99 per stuk.

Heb jij de nieuwe palettes uitgeprobeerd?


5 Comments

 • Mariëlle

  14/10/2015

  Ik vind ze er écht heel goed uit zien!!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  14/10/2015

  Ik heb de Azure Allure quad, echt een stunner vind ik.

  Reply
 • beautifulday4makeup

  14/10/2015

  Die pigmentatie ziet er verrassend goed uit

  Reply
 • Joyce

  14/10/2015

  Wauw! Prachtige kleuren en de pigmentatie is ook niet slecht!

  Reply
 • Irma

  15/10/2015

  Mooi! Echt gorgeous kleuren!

  Reply

Geef een reactie