VERSTUUR EEN LEUKE KAARTEN MET KAARTWERELD!

De eerste week van het jaar is ook meteen raak, want dan begint namelijk de verjaardag gekte al. Al snel volgt in februari de volgende jarige knaap, maart heb je dubbele verjaardagen, waaronder op dezelfde dag en bij april ontploft de bom met de meeste verjaardagen, namelijk zo’n vier kleinkinderen en drievolwassenen. Dat houdt in minimaal zeven verjaardagskaarten, maar hoe blijf je in godsnaam uniek als je er zoveel hebt?!

Bij Kaartwereld weten zij daar wel raad mee, want in 3 simpele stappen ontwerp jij jouw eigen kaart! Zowel kaarten voor als je verhuisd bent als voor verjaardagen, beterschap kaarten, maar ook wenskaarten, nieuwjaarskaarten en kaarten waarop jij jouw eigen foto kunt drukken! Hoe vet is dat? Een gepersonaliseerde kaart, gewoon omdat diegene het heeft verdiend!

Trots vertelde ik dat mijn tante zwanger was van haar eerste kind, ondanks dat de oudste nicht alweer 26 is, was er ook weer een jonkie opkomst! Inmiddels gaat het tweede levensjaar van het dametje in en heeft zij een zusje erbij! Enkele maanden terug viel namelijk de geboortekaart van mijn laatste nichtje in de bus, kerngezond én nummer 18 voor opa en oma!

Van het weekend werd ik iets te enthousiast en spotte dat er nog maar 71 dagen op de teller staan tot de kerstdagen, maar dat houdt in dat ook de kerstkaarten weer op de bus moeten. Wat dacht je van een eigen gemaakte kaart met jouw foto erop voor je ouders? Familie of vrienden? Of gewoon van jouw kerstboom?!

Ik houd ervan om mijn kerstkaart rond te brengen, ondertussen kijken naar de kerstversiering, maar niet iedereen woont in de buurt, daarom gaan ze gewoon op de post! Heb jij een kaart die jij wilt versturen? En doe je dat bij Kaartwereld? Bestel jouw kaart voor 19:00 uur, dan ligt deze de volgende dag in de bus!

Een rijke collectie aan verschillende kaarten, niet alleen voor verjaardagen, maar ook moeder- en vaderdag, succes kaarten, seizoenen kaarten, vriendschapskaarten en nog veel meer! Niets blijft leuker om een kaartje te ontvangen, dat is toch wat unieker dan digitale post, dit kun je neerzetten, vastpinnen op de muur of ophangen op de deur van de koelkast! Wist je dat je mij ook post kan sturen? Sinds kort heb ik namelijk een postbus!

Wil je mij een kaar toesturen? Dat kan, stuur jouw kaart naar het volgende adres:
Cynthia Koning
Postbus 426
8200 AK Lelystad

Verstuur jij kaarten? En heb jij weleens een kaart verstuurd via Kaartwereld?

In samenwerking geschreven.


2 Comments

 • Irma

  15/10/2015

  Ik heb wel eens met Kaartwereld een kaart naar Amerika gestuurd!
  Supergoede service!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  15/10/2015

  Ze hebben daar erg leuke kaartjes he!

  Reply

Geef een reactie