HALLOWEEN LOOK: HARLEY QUINN! (COLLAB MET SARA!)

De dame heeft een klein oogje op de Joker, maar dan gaan we een flinke poos terug en vandaag hebben we daar geen tijd voor, aangezien Halloween over iets minder dan twee weken voor de deur staat! Een Halloween collab met Sara van OohLaBlush moet jou voldoende inspireren met twee toffe looks die het tegenovergestelde van elkaar zijn. Ben jij er klaar voor?

HARLEY QUINN

Onbewust maakte ik de Joker afgelopen vrijdag, niet te weten dat zijn partner vandaag zou verschijnen! Zie jij hier ook een geheime connectie? Of zou het allemaal zo zijn gepland? Een vrolijke Halloween look die je een lugubere touch kunt geven, makkelijk te maken en het heeft een badass tintje!

HARLEY QUINN

HARLEY QUINN

Van make-up producten tot aan schmink, maar zoals gewoonlijk begin ik bij de primer! Eerst de Too Faced Shadow Insurance op de oogleden, dit laten opdrogen, maar ondertussen vulde ik mijn wenkbrauwen in met een zwarte oogschaduw van Yves Rocher. Niet alleen gebruik ik die tint uit de Quad Eyeshadow Palette Gris Profond palette, maar neem ik de donkergrijs op de oogleden. Licht blenden, omhoog vervagen, om vervolgens de gitzwart erbij te pakken, zodat dit meer diepte kreeg.

HARLEY QUINN

De witte highlighter in de ooghoeken, maar ook op het wenkbrauwbot, door dit stapje kunnen we makkelijker blenden én hebben we een mooi puntje voor het lichtval. Wat donkergrijs onder het oog, maar dankzij het schimmetje erin krijg je een open blik. Deze is nog steeds te spotten, ondanks de matzwart die eroverheen gaat. Geen winged eyeliner, maar die wimpers krullen en wat  Max Factor Masterpiece Transform Mascara eroverheen. Oh natuurlijk, een zwart oogpotlood van TEEEZ mag niet missen op de waterlijn.

HARLEY QUINN

HARLEY QUINN

Haar gezicht is vrij bleek, waardoor ik de Ben Nye Creme Highlight – gelukkig is een nieuwe onderweg! – in Ultralite over het hele gezicht aanbracht en blendde dit met de BeautyBlender. Om alles te fixeren, zodat ik over kon gaan naar de facepaint, gebruikte ik de Ben Nye Colorless Face Powder en contourde mijn jukbeenderen licht met de NYX Blush in Taupe.

HARLEY QUINN

HARLEY QUINN

Harley draagt een maskertje op het gezicht en met de Snazaroo Waterbase Facepaint schilderde ik zo’n exemplaar op het gezicht, maar alleen zwart is saai en niet echt. Vandaar dat ik met wat wit van hetzelfde merk wat schaduwen en glans erin terugbracht. Het is niet symmetrisch, maar daardoor lijkt het alsof ik écht het masker op heb!

HARLEY QUINN

HARLEY QUINN
Haar pakje is een ander verhaal, want hier zijn de kleuren compleet het tegenovergestelde. Mijn hals maakte ik voor de helft wit, ging mijn decolleté op en nam mijn schouders mee. Ze heeft een kraagje met pomponnetjes eraan en ook deze balletjes schilderde ik erin het wit op. Het hele witte vlak blijft wit, maar de kleur daaronder wordt zwart met rood, maar ook je nek.

HARLEY QUINN
De rode kleur loopt door tot de kaaklijn en dat geldt ook voor de zwarte tint, maar dit moet wel het tegenovergestelde zijn van de kleur op de borstkas. Bright Red aan de ene kant en Black, maar de zwart gebruik ik ook om alles een outlining te geven, voor het ultieme 3D effect! De lippen om het af te toppen, zwart met een klein dotje rood voor meer sensualiteit.

HARLEY QUINN

Twee staarten op mijn hoofd, grote lokken aan de voorkant en een badass blik in de ogen, want Harley Quinn is geen lieverdje! De SFX moest vandaag in de lade blijven, maar met deze stoere Halloween look kun je heel wat Jokers veroveren! Of wil je voor een engere variant gaan? Neem dan een kijkje bij Sara van OohLaBlush, want zij maakte namelijk een vogelverschrikker!

Heb jij al een idee voor Halloween?


One Comments

  • Super gaaf (zoals altijd haha). Ik kwam er echt te laat achter dat jouw outfit ook getekend was haha, heel goed gedaan!

    Reply

Geef een reactie