Last week, I was thankful for.. #72

Het was een drukke week met leuke activiteiten tot aan de nachtmerries die uitkwamen, want de website is nog steeds niet gemaakt. Trage websites, foutmeldingen, themes die niet kloppen en heel veel stress. Gelukkig had ik leuke dagen op de planning staan, gezellige momentjes en was ik dankbaar voor..

“You are my crème de la crème.”

The Voice of Holland terugkijken – lekkere appels – Victory Monday – Penoza! – het maken van nieuwe SFX looks – het behalen van 4400 abonnees op het Engelse kanaal – de live sessies van de LA Beast! – de open haard – het inslaan van nepwimpers voor de kerstdagen! – de positieve en lieve reacties op mijn rantvideo – Jett Rebel – actieve momenten op Snapchat(=Queenkingg!) – de lengte van mijn haar – kokosolie – 3300 followers op Instagram!de live web-o-vision van de LA Beast – bezoeken van de Primark – de reality serie van Andy en Melissa – de regenachtige dagen – het luisteren van kerstmuziek – groene thee – het maken van The Joker! – de Snazaroo facepaint – gruwelijke ideeën voor het geheime project – leuke activiteiten plannen – opnieuw in de schmink –  1,500,000 views op mijn hand trypophobia!!! – Sunday night football – item bestellen voor een TOFFE winactie – kerstartikelen uitwerken – leuk Halloween idee voor het Nederlandse kanaal! – Young E. – zin hebben in de feestdagen – krullen van Naab haar rode lokken – Babypop en Momapop – de eerste onthulling van het geheime project.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


Geef een reactie