VIDEO: HATEN MET CYNTH #2!

Het spookte al een tijdje door mijn hoofd, maar voor mijn gevoel kon ik zo’n video niet maken, helemaal niet omdat ik niet zo subtiel ben naar het hinten van mensen die misbruik maken van mijn video’s, artikelen en foto’s. Daarnaast ben ik niet zo, want je behandelt mensen zoals jij ook wilt worden behandeld, maar zij behandelde mij als vuil, jatten mijn ideeën en dan moet ik aardig blijven? HELL NO. Lekker haten en mijn gram halen, HATEN MET CYNTH DEEL 2!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Zie je hoe mooi die cirkel is? Als je iets deelt, dan deelt de ander het ook en heb je een groter bereik, want dan kom je bij mensen die jou niet volgen en misschien daardoor wel willen volgen! Al jullie reacties waren fantastisch, ook dat jullie massaal aan de slag gingen met het rapporteren van de foto’s, het vermelden van profielen op social media en nog veel meer dingen! Dank jullie wel!

Heb jij hier weleens mee te maken gehad?

Een leuke side note, namelijk dat ik binnen de eerste minuten al de eerste dislike had ontvangen. Ik denk dat iemand zich aangesproken voelde, haha!

4 Comments

 • Kiss & Make-up

  22/10/2015

  Waauw, knap dat die eerste video al zoveel views heeft. Leuk dat je een part II hebt opgenomen. Als je content gestolen of gekopieerd wordt is dat echt heel frustrerend… Bronvermelding, peoplezzzz! Goed dat je nu je copyright gewoon claimt. Niet dat ’t altijd zo makkelijk is, natuurlijk. Er staan verschillende productfoto’s van mij op een of andere webshop in Verweggistan met HUN copyright erop – assholes – maar na wekenlang proberen contact te krijgen kreeg ik nog steeds geen reactie, dus heb ik noodgedwongen moeten opgeven. Of ik moet ’n advocaat nemen… :-S

  Reply
 • Brenda

  22/10/2015

  Een watermerk hoeft toch niet altijd storend te zijn? Ligt eraan hoe je het vormgeeft. Misschien toch eens proberen? Ik denk dat het een hoop zal schelen.

  Reply
 • Je hebt 100% gelijk. Ik lees je blog al jaren, maar reageer nooit, never, omdat jouw blog voor mij gewoon leuk is. Wat jij kan, zal ik nooit of te never kunnen.
  Ik heb ook al gemerkt dat er soms dingen van me worden overgenomen en het is gewoon niet fijn.

  Reply
 • femketje

  22/10/2015

  Bahbah, ik word ook zo ziek van mensen die gewoon anderen hun self made shit kopiëren alsof het van hun is…. GROMMM

  Reply

Geef een reactie