HALLOWEEN OVERZICHT 2015!

Eind juli begon ik met de eerste Halloween look op QUEENKINGSFX, omdat ik de jaren ervoor te weinig tijd had. Ze zeggen dat een goede voorbereiding het halve werk is, want dat begon al voor de zomervakantie. Ja, dat ik gek ben op special effect make-up is niet meer te missen. Gelukkig kon ik dit jaar goed investeren in de tofste looks die al een lange tijd op de lijst stond + vele aangevraagde looks. Kijk je mee naar het Halloween overzicht van 2015? En zoek jouw look uit!

halloween overzicht 2015

Klik hier als je de tutorial niet kunt bekijken.

Ik trapte op 31 juli 2015 af met een oude gouden, namelijk de Lady Gaga Applause make-up tutorial die gepubliceerd werd op het Engelse kanaal. Vele wilden ook een eenvoudige Halloween tutorial zien en met Lady Gaga zit je nooit verkeerd! Schmink, make-up en teveel kleur, love it. Check de video hier!

halloween overzicht 2015

Vervolgens spotte ik op mijn Facebook dashboard een horrorpop die mij om half drie in de nacht een hartaanval gaf, want die rare oogjes die omsingeld waren met vreemde lijnen en aderen. De angst moest ik delen, vandaar dat de look zowel op de site kwam, als op het Engelse kanaal! Check hier de Engelse video en hier het Nederlandse artikel!

halloween overzicht 2015

Bloed, ik houd ervan! Voor sushi, vuurwerk en bloed kun je mij wakker maken, want een goede nepwond is ook zeker niet verkeerd. Natuurlijk heb ik het over nepbloed en ook dit jaar ging ik opnieuw in de boeken voor een nieuw en verbeterd recept, namelijk met glucose. Het beste bloed wat ik tot nu toe heb ontworpen. LOVE IT! Bekijk hier het artikel en hier de video!

halloween overzicht 2015

Happen uit wildvreemden nemen omdat je honger hebt, soms heb ik dat gevoel aan het einde van een dag nauwelijks wat eten of zou het toch dan het zombie virus zijn?! Voordat we massaal de tanden in anderen zetten, laten we eens terugblikken naar de zombie beet! Check hier de tutorial!

halloween overzicht 2015

Geen lenzen, geen fancy outfit, maar producten waarmee iedereen moet kunnen werken! De Weeping Nun van American Horror Story is een echte eyecatcher, want een jammerende vrouw zonder ogen. Yikes, dat is pas gruwelijk! Bekijk het artikel en hier de video.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Als je wordt gebeten door iemand die niet meer leeft, dan raak je besmet met het virus. Het gaat zich ontwikkelen en voordat je het weet verander je in een zombie, vreet je de hersenen van een ander en blijven de klonten op je kin hangen. Lekkur. Ontmoet hier de zombie in het artikel of neem een kijkje bij de tutorial!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Het is nog steeds één van mijn favoriete looks, want lachen voor het leven, dat wilt iedereen wel, maar niet op deze manier. De klassieke Chelsea Smile, geïnspireerd door Sons of Anarchy! De lach heeft iets wat mij blijft fascineren, de dikke wondranden, het weefsel wat je ziet zitten én de look komt binnenkort weer voorbij. Het zal je sneller passeren dan je verwacht.. Check hier de video!

halloween overzicht 2015

Zijn naam mag je niet meer dan twee keer noemen, want bij de derde keer zal meneer opduiken en of je nou zo blij wordt van zijn bezoekje is maar de vraag. Groen mos langs zijn gezicht, maar ook deels in het haar, nek en rondom zijn mond. Paarse ogen en een dope outfit! Lees hier het artikel of neem een kijkje bij de tutorial!

Klik hier als je niet de video kunt bekijken.

Het houdt niet op met de Halloween looks, want vervolgens pakken we ook weer de fobieën te grazen. Clowns zijn geen leuke mensen, vooral niet vanwege hun onvoorspelbaarheid. Ineens duiken ze uit de struiken, willen indruk op je maken en doen de vreemdste goocheltrucs. Wat dacht je van een vrouwelijke versie? En nu zonder bloed?! Check de video op YouTube!

halloween overzicht 2015

Zijn klassieke outfit gecombineerd met de unieke make-up look die geen één man zomaar zou dragen, maar als er een feestje is, verschijnt negen van de tien knapen in the Joker! Voorgaande jaren koos ik voor safe, maar nu niet! Littekens, het pakje en zelfs de gele tanden, inclusief zijn haar. Bekijk hier het artikel of neem een kijkje bij de tutorial!

halloween overzicht 2015

Zonder dat ik erover nadacht, kwamen deze twee looks achter elkaar online en zelfs hier komen ze elkaar weer tegen, natuurlijk heb ik het over Harley Quinn! Een simpele Halloween tutorial die je een badass uitstraling kan geven, maar ook kan je voor de lieve kant gaan. Check out het artikel of ga voor de video!

halloween overzicht

Ben je niet zo van de schmink of het maken van gruwelijke nepwonden? Geen zorgen, want het is ook mogelijk om als Morticia Addams te gaan! Gebruik je eigen haar, geen lenzen, maar alleen make-up en wat haarspray. Dit is een echte last minute look, check het hier!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Oké, voor de laatste keer je nog even aan het schrikken maken, want de creepy clown mag niet in het rijtje ontbreken! Klodders bloed, enge ogen, griezelige schmink, maar makkelijk te maken met enkele producten die gewoon verkrijgbaar zijn in Nederland. Check hier de video!

halloween overzicht 2015

Van een sexy verpleegkundige naar een dode variant, want de sugar skull mag hier ook zeker niet ontbreken! Iets anders dan de standaard skull, want deze jaagt de stuipen op het lijf. Opnieuw de lenzen die je aangapen, de botstructuur die je aankijkt en wat dacht je van de tanden die naar je grijzen? Check hier snel het artikel of bekijk de Engelse video voor meer uitleg!

Klik hier als je de tutorial niet kunt bekijken.

Dit wekt pas echt horror op, want de trypofobie hand staat bij vele in het geheugen gegrift! De kleine gaatjes doen mensen hyperventileren, overgeven en het koude zweet breekt bij men uit. Ja, nooit verwacht dat het zoveel commotie zou opbrengen, maar zeker de moeite waard om te bekijken. Zie hier de tutorial en wat dacht je van het artikel!?!

halloween overzicht 2015

De look die mijn make-up record verbrak met een zitting van maar liefst vijf uur, maar hey! Dan heb je ook wat, aangezien het een uniek concept is, want wie steekt nou Pinokkio in de fik? En laat er nog eens stukken huid aan hangen? Gadverdamme! Neem een kijkje bij het artikel of check de video out!

Heb je al een keuze kunnen maken? Of ben je nog aan het twijfelen? Dan raad ik je aan om ook de Halloween categorie aan de zijkant te bekijken, want daar staan nog meer artikelen, waaronder reviews van producten, maar ook hoe je je Halloween kit kunt opbouwen, zowel als een budget kit, als een beginner en pro! Ik wens je een hele fijne Halloween toe en als je één van mijn looks namaakt, vergeet mij er niet in te taggen, want ik wil ze zien!

Vier jij Halloween dit jaar?

P.S. Er zit een hint in het artikel verwerkt over het geheime project. Good luck.

5 Comments

 • Kiss & Make-up

  28/10/2015

  Oh jee… Mijn Halloween look van vandaag verbleekt echt in het NIETS bij jouw fantastische creaties gewoon! Leuk om alles zo bij elkaar te zien!

  Reply
 • Brrrr krijg elke keer weer kippenvel bij bepaalde looks xD
  Ik hou wel van Halloween, dan kan ik me ook eens laten gaan met extreme, donkere looks :)

  Reply
 • Irma

  28/10/2015

  Helaas, helaas, ik ga geen Halloween vieren dit jaar!
  Maar toch altijd tof om te zien! Ik vind de Chelsea Smile toch wel heeeel gaaf.
  En I’m watching you and your secret project…
  Alle aanwijzingen worden nauwkeurig in mijn hersenpan opgeslagen!

  Reply
 • Iris

  08/11/2015

  Wat een geweldige looks allemaal! Vooral die Pinokkio vind ik echt super! Ik heb trouwens wel een vraagje, FX gerelateerd.. Zou ik je hierover kunnen mailen? X

  Reply
 • cora

  09/11/2015

  Kan wel kokhalzen met dat trypo handje ughl :D heb t sinds kind zijnde al en wist nooit wat t was maar t beestje heeft sinds kort én sinds internet een naam. Brrrr

  Reply

Geef een reactie