FOTD: BLOEMIG!

Winterperiode, warme kleuren, zachte tinten of juist heel donker, my ass! Regenboog, fel, shimmers en heel veel intensiviteit. Vreemde combinaties, geen medische dingen vandaag, maar iets simpels. Geïnspireerd door het shirt wat ik droeg. Groen, oranje met een subtiele hint van geel!

FOTD: Bloemig.

FOTD: Bloemig.

FACE:
Etos Aftershave Balsem
Be Creative Makeup Diamond Dew Glow Foundation
Ben Nye Creme Highlight Ultralite
Oriflame Giordani Gold Sheer Powder
NYX Blush Taupe
Sleek Blush By 3 Lace -> Crochet
Sleek Face Contour Kit Light
INGLOT Freedom System Eyeshadow 34

FOTD: Bloemig.

FOTD: Bloemig.

EYES:
Too Faced Shadow Insurance
INGLOT Freedom System Eyeshadow 347 (=wenkbrauwen!)
INGLOT Freedom System Eyeshadow 16
INGLOT Freedom System Eyeshadow 34
W7 In The Mood Palette
Sleek iDivine Ultra Matte Palette

FOTD: Bloemig.
HEMA Eyeliner Black
Yves Rocher Ultra
Max Factor Masterpiece Transform Mascara
P.S. I Love You Nepwimpers (Primark Lashes!)
Nagelfabriek Wimperlijm

FOTD: Bloemig.

LIPS:
Guerlain Kiss Kiss Lipgloss 840

De palette van INGLOT had ik nog niet veel gebruikt, omdat ik niet wist hoe ik de kleuren kon combineren met de andere tinten en vele looks paste hier niet bij, totdat ik de foto’s terugzag. Ik had de palette zo samengesteld voor de highlighters. Guess what? Elke highlighter in de look, komt uit de palette. Ik zeg, missie geslaagd!

Felle kleuren in de winter, is dat mogelijk bij jou?


3 Comments

 • jeapiebel

  29/10/2015

  Ik ben fan van dit look. Het is zeker gewaagd maar ik hou wel van anders zijn. Je hebt het echt mooi gedaan, vind ik. De kleuren zijn prachtig op je ogen. Al denk ik dat je wordt zeker aangekeken als je buiten de deur zo uitloopt. Het is niet bepaald een onopvallende ooglook. ;-) Wel echt leuk. Van de oogschaduw palette vind ik de kleur helemaal te gek.

  Reply
 • femketje

  29/10/2015

  OMG jaaaaa die sleek blushes moet ik ook echt weer eens onder uit m’n stash graven

  Reply
 • Irma

  29/10/2015

  I LOVE IT!
  Ik word echt supervrolijk van deze kleuren!

  Reply

Geef een reactie