URBAN DECAY KOMT TERUG NAAR NEDERLAND!

Mijn make-up hart brak bij het horen dat de Sephora uit Nederland ging vertrekken, want ook Too Faced verdween daarmee meteen van de kaart en wat dacht je van het tweede fantastische merk wat zou verdwijnen? In de tussentijd ontwierp Urban Decay de meest uniekste palettes ooit, maar wij mochten daar niet van mee genieten. Ze weten het met ons goed te maken door het merk terug te halen naar ons koude kikkerlandje!

Urban Decay Nederland

In de webshops van ICI Paris XL kon je al je slag slaan, want daar worden namelijk de nieuwste herfstcollectie verkocht. Heel leuk allemaal, maar je wilt ze ook vasthouden in het echt, swatchen, maar ook meer, nog veel meer. Zo gaat dat nou eenmaal met make-up! Gisteren las ik een artikel waarin zij terug waren in Antwerpen en dat was al een groot pak van mijn hart, totdat ik mijn e-mail las.

Urban Decay Nederland

Vanaf 12 november 2015 wordt Urban Decay verkocht in de Nederlandse schappen, want zij vestigen zich in de ICI Paris XL van Rotterdam! Niet alleen heeft de hoofdstad en nu ook Rotterdam het merk te koop, maar als je om 09:30 uur je meldt op de dag van de opening en jij hoort bij de eerste 50 klanten ontving jij gratis een Naked Basics Palette!

Hoe vind jij het dat UD weer terug in Nederland is?


14 Comments

 • Kyraa

  06/11/2015

  Jaaaa, ook nog in rotterdam! Dat is vlakbij waar ik woon, ik ben even heel gelukkig.

  Reply
 • Esmee

  06/11/2015

  Leuk leuk, leuk: ik wacht met smart tot ze ook in Leeuwarden komen haha!
  XOXO esmee

  Reply
 • Ah super leuk :D Kan niet wachten totdat je ook in het zuiden gaan zitten :3

  Reply
 • Lariesa

  06/11/2015

  Jaaaa ik ben ook zooooo blij. :D By the way, ze hebben sinds vorige maand ook een stand bij de Ici Paris XL in Den Haag! Het neemt ook echt een kwart van de winkel in dus het komt ook weer terug met een BANG!

  Reply
 • Lisanne

  06/11/2015

  Vet nice ^^ had het al gelezen, was laatst bij de counter in Amsterdam en maar even het Smoky pallette meegenomen yay! :3

  Reply
 • Lizzy

  06/11/2015

  Waaaa wat gaaf! Ik heb nog niks van Urban Decay, maar ik vind het een erg tof merk! Het ziet er zo luxe uit! Gaaf dat het terug komt naar Nederland.

  Reply
 • beautifulday4makeup

  06/11/2015

  Wiehiieeeeeee! (heeft zin om te gaan zingen!)

  Reply
 • mariëlle

  06/11/2015

  Goed dat het weer terugkomt, het is een prachtmerk!

  Reply
 • Ysanne

  06/11/2015

  Wat leuk dat het terugkomt, heb er nog niks van!

  Reply
 • Chinouk

  06/11/2015

  Leuk hè, dat het weer terug is? Het was al even te verkrijgen in Amsterdam en Den Haag, maar nu dus ook in Rotterdam. Zelf ben ik ook bij de launching, haha want ik werk namelijk bij IPXL, ik ben erg benieuwd. Heb er zin in!

  Reply
 • rachel

  07/11/2015

  hier kijk ik echt naar uit yes! goed weekend!

  Reply
 • Irma

  08/11/2015

  Nice! Hopelijk komt het naar meerdere steden!

  Reply
 • Nadia

  08/11/2015

  In Amsterdam heb ik Urban Decay ook alweer terug gezien :)

  Reply
 • peggy timmermans

  08/11/2015

  Wat fijn dat er bij jullie nu ook een shop in shop opent!

  Reply

Geef een reactie