URBAN DECAY KOMT TERUG NAAR NEDERLAND!

Mijn make-up hart brak bij het horen dat de Sephora uit Nederland ging vertrekken, want ook Too Faced verdween daarmee meteen van de kaart en wat dacht je van het tweede fantastische merk wat zou verdwijnen? In de tussentijd ontwierp Urban Decay de meest uniekste palettes ooit, maar wij mochten daar niet van mee genieten. Ze weten het met ons goed te maken door het merk terug te halen naar ons koude kikkerlandje!

Urban Decay Nederland

In de webshops van ICI Paris XL kon je al je slag slaan, want daar worden namelijk de nieuwste herfstcollectie verkocht. Heel leuk allemaal, maar je wilt ze ook vasthouden in het echt, swatchen, maar ook meer, nog veel meer. Zo gaat dat nou eenmaal met make-up! Gisteren las ik een artikel waarin zij terug waren in Antwerpen en dat was al een groot pak van mijn hart, totdat ik mijn e-mail las.

Urban Decay Nederland

Vanaf 12 november 2015 wordt Urban Decay verkocht in de Nederlandse schappen, want zij vestigen zich in de ICI Paris XL van Rotterdam! Niet alleen heeft de hoofdstad en nu ook Rotterdam het merk te koop, maar als je om 09:30 uur je meldt op de dag van de opening en jij hoort bij de eerste 50 klanten ontving jij gratis een Naked Basics Palette!

Hoe vind jij het dat UD weer terug in Nederland is?

14 thoughts on “URBAN DECAY KOMT TERUG NAAR NEDERLAND!

  1. Jaaaa ik ben ook zooooo blij. :D By the way, ze hebben sinds vorige maand ook een stand bij de Ici Paris XL in Den Haag! Het neemt ook echt een kwart van de winkel in dus het komt ook weer terug met een BANG!

  2. Waaaa wat gaaf! Ik heb nog niks van Urban Decay, maar ik vind het een erg tof merk! Het ziet er zo luxe uit! Gaaf dat het terug komt naar Nederland.

  3. Leuk hè, dat het weer terug is? Het was al even te verkrijgen in Amsterdam en Den Haag, maar nu dus ook in Rotterdam. Zelf ben ik ook bij de launching, haha want ik werk namelijk bij IPXL, ik ben erg benieuwd. Heb er zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *