VIDEO: DE BEAN BOOZLED CHALLENGE MET NAAB!

Harry Potter vond ik alleen leuk, vanwege het snoepgoed wat erbij kwam kijken en dan vooral de smekkies die verkrijgbaar waren in allerlei smaken! Van de lekkerste zoete dingen tot aan snot en kots, die je ook terugziet in de Bean Boozled Challenge die ik samen met Naab opnam. Leedvermaak is ook vermaak!

bean boozled challenge

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Mijn god, wat een smerige bende, vooral de sticky socks én de skunkspray! Oké, barf mogen we ook niet vergeten, maar de kaasvariant en de rotten eieren zijn ook zeker niet iets wat ik vaker wil eten. Het is een toffe challenge om te doen, vooral op een filmavondje of met je broeders, zusters of andere kameraden. Een echte uitdaging is het zeker!

Heb jij de challenge al gedaan?


5 Comments

Geef een reactie