DE VEET SPAWAX!

Voor veel mensen worden de benen niet gekapt tot en met half februari, want dan komen de kortere broeken weer te voorschijn. Winter of niet, kappen van het beenhaar gebeurt bij mij altijd! Scheren, epileren of waxen van het haar, een beetje variatie is niet mis, vooral als het gewoon eenvoudig in de badkamer kan en Veet geeft jouw die optie!

DE VEET SPAWAX!

DE VEET SPAWAX!

Een momentje voor jezelf is niet verkeerd, zeker niet als de komkommerplakken op de ogen liggen, de kaarsen op de badrand en een lekker drankje on the side. Natuurlijk onder het genot van een goed muziekje en jij bevindt je in jouw homemade spa! Het enige wat we nog missen is een maskertje en een zijdezacht onthaard lichaam!

DE VEET SPAWAX!

DE VEET SPAWAX!

Geen dure hars sessies bij de schoonheidsspecialiste, dankzij Veet kun jij zelf thuis aan de slag gaan met de Veet Spawax! Het is een klein apparaat wat gemakkelijk in de badkamer kan staan of worden opgeruimd, want het kleine schattige bolletje is het enige wat je nodig hebt! Er wordt een adapter bijgeleverd, inclusief zes schijven met wax en een spatel. Helaas test het merk nog steeds op dieren.

DE VEET SPAWAX!

DE VEET SPAWAX!

DE VEET SPAWAX!

Op de verpakking staat vermeldt hoeveel schijven je nodig hebt per lichaamsdeel, hierdoor kun je enkele besparen en zal het product ook sneller opwarmen. Zodra je de Veet Spawax aanzet, begint het opwarm proces, voordat alles volledig is gesmolten ben je minimaal 20 minuten verder. Houd hier rekening mee, zet het van te voren aan en begin aan een gezichtsmasker!

DE VEET SPAWAX!

DE VEET SPAWAX!

Het is niet geschikt voor het gezicht, maar wel alles wat zich daaronder bevindt. Bij het waxen van je lichaam komen geen harsstrips kijken, kortom geen geklungel en verspilling, maar je kunt er langer mee doen én het is goedkoper! Als je hygiënisch te werk gaat, kun je de wax meerdere keren opwarmen, voordat je het vervangt door nieuwe schijven.

DE VEET SPAWAX!

Hoe ga je te werk?
Het is vrij eenvoudig, want je zet de Veet Spawax aan, reinigt de plek waarop je gaat waxen en roert de wax voor de laatste keer door met de spatel. Geen klonten? Tijd om te beginnen! Met dezelfde spatel pak je een royale hoeveelheid wax op, strijkt met de haren mee, een plak van zo’n 3 centimeter lang en het liefst 2 mm dik en laat het goed opdrogen. Doe je dat niet, trek je de wax in delen eraf en dat is geen pretje.

Is het na 30 à 60 seconden droog? Pulk een stukje los van de plakkaat en span de huid met de andere hand strak om de pijn te verminderen en de huid niet meegaat als je her eraf trekt. Trek het tegen de haarrichting in eraf, probeer het zo dicht mogelijk bij de huid te houden, zodat het minder pijnlijk is en doe zo ook de rest van het oppervlak.

Glyceryl Rosinate, Cera Alba, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Paraffin, Aqua, Triethylene Glycol Rosinate, Ethylene/VA Copolymer, Parfum, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Limonene, Ethylene Dioleamide , Octadecyl Di-t-butyl-4-hydroxyhydrocinnamate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, CI 77891, CI 77742

De nabehandeling is ook belangrijk! Zorg ervoor dat je olie hij de hand hebt om de overtollige wax stukjes van je lichaam te krijgen, andere moet je pulken en dat is geen pretje. Daarnaast is het meteen kalmerend en heb je een smooth, maar ook glad huidje!

DE VEET SPAWAX!

Het is een klus, dat moet ik eerlijk toegeven, maar het verwijdert zeker wel de haren! Niet alles in één keer, maar het blijft ook langer weg. Pas na een week begon mijn beenhaar weer te groeien, YAS! Het is niet pijnloos, maar ook niet vergelijkbaar met een hels martelproces, gewoon te doen. Daarnaast mistte ik één ding de kit, namelijk de olie! Raad eens wie dat niet in huis had? Yeap, me. Als ze doekjes doordrenkt met olie erbij zouden leveren zou dat top zijn!

DE VEET SPAWAX!

DE VEET SPAWAX!

Het is een leuk pakketje, vooral omdat je het thuis kunt doen en heel veel geld bespaard! Is het de moeite waard? Wel als je vaardig genoeg bent om zelfstandig thuis te waxen, want anders kan het een hoop ellende veroorzaken, maar als je een week lang – ligt ook aan jouw haargroei – van je lichaamshaar wilt af zijn, dan is de Veet Spawax jouw ding! Ook ideaal voor de feestdagen, kun je lekker lang genieten van gladde benen, oksels of andere delen van het lichaam!

De Veet Spawax is o.a. verkrijgbaar bij de online Drogisterij voor €35. Daarnaast zijn ook de wax schijven apart verkrijgbaar, zodat je ze later kunt aanvullen!

Wax jij zelf ook? Of scheer je liever?


6 Comments

 • Marloes/GLAMOURMOES

  16/11/2015

  Goede review! Waxen van mijn benen zou ik echt niet doen. Ik wax en epileer mijn wenkbrauwen niet eens zelf haha.

  Reply
 • Rachel Kromdijk

  16/11/2015

  Ideaal ik zou overal kaal willen zijn lijkt me heerlijk haha net zo’n naakte kat! geef mij dat leven maar

  Reply
 • Nadia

  16/11/2015

  Het ziet er wel handig uit, ik heb een tijdje die van Babyliss gebruikt, maar daar ging de wax allemaal rond de roller zitten en uiteindelijk vind ik de silk-epil een stuk fijner werken en wat minder geklungel hihi.

  Reply
 • Irma

  16/11/2015

  Handig! Scheelt toch weer een paar keer scheren!
  Maar ik ben in de winter toch wat minder daar mee bezig, haha!

  Reply
 • Angèlique

  16/11/2015

  Hier worden de benen ook gewoon gekapt hoor, veel fijner! Wat een goede review heb je geschreven. Ik wissel vaak af, sinds kort scheer ik weer.

  Reply
 • beautifulday4makeup

  17/11/2015

  Diot lijkt iets waar ik zelf enorm mee zou sukkelen

  Reply

Geef een reactie