L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

Met de winterse dagen opkomst krijg ik meer zin om naar de matte lipsticks te grijpen! De feestdagen schreeuwt bij mij teveel glitters op de oogleden en velvet touch op de lippen. L’Oréal weet hoe zij jou de winterdepressie door moeten slepen, want met de Infallible Matte Lip vrolijkt iedereen op!

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

Misschien zag je het al voorbij komen op Snapchat(=Queenkingg) waar ik jullie al introduceerde met de Infallible Lip, want hun strakke en moderne verpakking kun je niet vergeten! Sowieso staat L’Oréal bekend om hun chique, maar ook retro-achtige omhulsels en ook dit keer weten zij menig man in te pakken met het simpele, klassieke design. Het merk test helaas hun producten nog steeds op dieren.

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

Lange hulzen, waarop de kleur zichtbaar is van het lipproduct, inclusief de naam en het nummer. Hierdoor krijg je een kleurrijk overzicht in je stash, en vergrijp je je niet aan de verkeerde kleur. Met een draaisysteem klikt de applicator los en schiet omhoog. Meteen zie je de ingebouwde lipstick waar je met het puntje in dipt om kleur op te pakken.

IMG_3294 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

De applicator zelf was een groot raadsel, ik haalde alles in mijn hoofd, want ik had geen flauw idee hoe ik hiermee moest werken. Een grote stompe bol, maar ergens is er ook een klein puntje te spotten bedekt in de tint van het lipproduct en voelt zijdezacht aan. Meteen maakte ik een swatch model en was verkocht. Dit is de beste applicator die ik tot nu toe ben tegengekomen! Het volgen van mijn liplijn is eenvoudig, je kan grote oppervlaktes binnen no-time invullen én het maakt redelijk scherpe lijnen. Mind is blown! 

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

De nieuwe Infallible Matte verschijnt in zes nieuwe kleuren, waarvan er vandaag vier in de spotlights zullen staan, namelijk 001 Silencio, 006 Disturbia, 007 James Bond, ik bedoel 007 Say My Name en 008 I Gotta Feeling. Laten we aftrappen met de nude tint, zodat we het spanningsmomentje kunnen opbouwen, want 001 Silencio pakte mij vanaf het begin in.

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

Het is ideaal voor bij smokey eyes of als je van wat rustige lippen houdt, maar ook om de tofste ombre effecten te creëren, want met 001 Silencio maak jij jouw lippen nog mooier. Een zachte, maar neutrale nude lipstick die bij vele huidtinten past. Een echte my-lips-but-better-lipstick.

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

Dankzij de velvet finish op de swatch, lijkt het net alsof de Infallible Matte Lip een subtiel glansje bevatten, maar daar is absoluut niets van waar. Zodra het in aanraking komt met mijn lippen, verandert dit tot een waar fluweel resultaat. Een toppigmentatie, inclusief een uitstekende dekking.

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

Een kersverse oranjerode kleur mag ook zeker niet missen, want hiermee creëer je de gruwelijkste ombre liplooks! 006 Disturbia op de bovenste lip en aan de onderkant Silencio, waardoor je een vrolijk, maar gewaagd eindresultaat krijgt. Opnieuw bracht ik de kleur met de applicator aan, nette lijnen, geen gepruts, maar eenvoudig aan te brengen.

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

Het oogt naar oranje, helemaal door de swatch ernaast, maar het is meer een diep oranjerode kleur, wat naar een paprikatint neigt. Paprika’s gaan van groen naar rood en dit is het midden stadium, net voordat het veranderd in de eindkleur. Dankzij de intensiviteit van de kleur worden mijn tanden een aantal tinten lichter.

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

Dat geldt ook voor 007 Say My Name, deze is namelijk een stuk donkerder dan Disturbia, maar ook hier verschijnen de witte parels als ik breeduit lach. Meer een bloedrode kleur, maar apart gezien nog steeds fel, aanwezig en ook hiermee kun je de meest sprekende combinaties maken. Ga voor een vervaagde lip versie, maar vergeet niet de gradient look of juist bright en neon!

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

Een volle kleur met een gehele dekking, makkelijk te vervagen met de vingertoppen, maar ook de applicator, waardoor je andere looks kunt maken. Wees creatief, laat je inspireren door aparte kleuren en ga ermee aan de slag!

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

Last but not least uit het rijtje is een paars, genaamd 008 I Gotta Feeling, met de exclusiefste finish ooit. Het lijkt royal purple, maar ook mini deeltjes met blauw, alsof het een matte duochrome is. De dekking is hier een tikkeltje minder, nog steeds voldoende, maar deze vind ik meer voor het creëren van de smudge look, gradient of juist de ombré.

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

 L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP!

I Gotta Feeling is de enige die kleine velletjes kan benadrukken, maar de rest accentueert dat niet. Je kunt de kleur nog donkerder maken met een zwarte lipstick of een potlood, zodat er een mysterieuze lipkleur ontstaat.

Het mooie van de Infallible Matte Lip is dat je het op vele manieren kunt dragen, zowel in combinatie met de andere kleuren als alleen één van de tinten zelf. Zelf ben ik verkocht aan de fluwelen finish en ook leuk om te weten, ze drogen mijn lippen niet uit en de houdbaarheid.. mi lord! Ze overleven een maaltijd redelijk, bijwerken is hier en daar nodig of je laat het zo en rockt keihard de ombre lips!

De L’Oréal Infallible Lip is nu verkrijgbaar bij de Etos voor €15,99.

Kon jij de Infallible Lips al? En zijn ombre lippen iets voor jou?


8 Comments

 • mariëlle

  18/11/2015

  Wat een grappige producten, leuke kleuren maar niet wat ik vaak draag!

  Reply
 • Kaylani

  18/11/2015

  Wat een apart product zeg! Ben benieuwd, als ik het in de winkel tegenkom zal ik het zeker even swatchen want voor nu snap ik er nog niks van haha!

  Reply
 • Joyce

  18/11/2015

  Mooie kleuren, en die applicator lijkt mij helemaal niks! Haha.

  Reply
 • Het lijkt me best moeilijk aanbrengen, maar die kleuren! :D Wauw!!

  Reply
 • Sara

  18/11/2015

  Die rode tinten zijn compleet mijn ding!
  Prachtig!
  Liefs, Sara

  Reply
 • Irma

  19/11/2015

  Ah, wat een leuke dingen!
  Vind die laatste kleur wel heeeel gaaf!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  20/11/2015

  Ik was erg benieuwd naar dit product en ik ben blij dat hij jou bevalt

  Reply
 • Juudith

  22/11/2015

  Mooie kleuren zeg! en wat een aparte applicator! de paarse vind ik het mist, puur door de “blauwe stukjes”

  Reply

Geef een reactie