FOTD: DONKERE KERSTDAGEN!

We gaan naar de dramatische kant op, want donkere oogschaduw in combinatie met extreme lippen, dat kan alleen met de feestdagen! Dat is een grapje, bij mij kan dat altijd, maar niet bij iedereen! Als we toch met de deur in huis vallen, ik draag geen oogschaduwprimer. Yeap, I did it. I said it.. I totally forgot it..

DONKERE KERSTDAGEN!

DONKERE KERSTDAGEN!

DONKERE KERSTDAGEN!

FACE:

Oriflame Giordani Gold Make Up Base
Oriflame Giordani Gold Foundation
Ben Nye Colorless Face Powder
Ben Nye Banana Powder
Sleek Face Contour Kit Light
Sleek Blush Pomegranate

DONKERE KERSTDAGEN!

DONKERE KERSTDAGEN!

EYES:
NYX Jumbo Pencil
Oriflame Giordani Gold Eyeshadow Palette Divine Brown
HEMA Eyeliner Zwart
Yves Rocher Ultra Crème Color Oogpotlood Baie Nude
Yves Rocher Volume Elixer Mascara
Primark Nepwimpers
DUO Lash Glue Dark-Tone

DONKERE KERSTDAGEN!

DONKERE KERSTDAGEN!

DONKERE KERSTDAGEN!

LIPS:
Miss Sporty BFF Lipstick 400

DONKERE KERSTDAGEN!

DONKERE KERSTDAGEN!

DONKERE KERSTDAGEN!

De afgelopen week ben ik enorm ziek geweest, de emmer stond naast mij tijdens het make-uppen, voordat ik ineens moest overgeven, mijn hoofd was er niet bij en zo sloeg ik één van de belangrijkste items ooit over.. namelijk mijn oogschaduwprimer. Nog nooit ben ik die vergeten, althans het komt héél zelden voor, maar mijn oogschaduw zat alsnog on freaking point! Geen creasing, ondanks het NYX Jumbo Pencil, YAS!

Ben jij weleens je oogschaduwbasis vergeten?


3 Comments

 • Simone

  20/11/2015

  Wauw, mooie, die ooglook! Niks voor mij, maar wel prachtig om te zien! X

  Reply
 • Irma

  20/11/2015

  Nog steeds mooi, ook zonder primer!
  Your lipstick, ook zo pretty!

  Reply
 • Juudith

  22/11/2015

  ooee pretty look zeg! balen dat je zo ziek was! hopelijk voel je je weer wat beter!

  Reply

Geef een reactie