TRISHA PAYTAS MEETS CYNTHIA!

Haar middelbare schooljaren bestonden uit cheerleaden! Ze was een kleine dame die volgens haar niet helemaal in het team paste, een einzelgänger en vrij op zichzelf, maar de afgelopen jaren heeft ze zich als het ware ontpopt tot een échte YouTube celeb! Van stripper naar actrice, zangeres, schrijfster en een Amerikaanse YouTuber. Natuurlijk heb ik het over Trisha Paytas meets Cynthia!

TRISHA PAYTAS MEETS CYNTHIA!

Sinds een aantal jaar bekijk ik de video’s, niet alleen worden ze leuker, maar haar make-up looks worden alsmaar mooier! Ze huurt veel visagistes in, voornamelijk mannen, die de meest uniekste, klassiekste en prachtigste looks creëren. Een volle kop met haar, veel boobs en makeup on fleek, de perfecte omschrijving van Trish!

Dit is één van mijn favoriete looks van haar, vandaar dat ze vandaag voorbij schuift in een Meets Cynthia! Ondanks dat de kleuren een tikkeltje anders zijn, bij mij is het wat koeler, maar we beginnen beide met primen! Niemand kan zonder primer, althans, ik niet! Met mijn vingers blenden ik de Too Faced Shadow Insurance over de oogleden heen, zodat de Oriflame GG Make Up Base over de rest van mijn gezicht kon.

TRISHA PAYTAS MEETS CYNTHIA!

TRISHA PAYTAS MEETS CYNTHIA!

Als we dan toch met de basis bezig zijn kunnen we ook verder gaan met de foundation, namelijk van hetzelfde merk en daarvan gebruik ik ook meteen de poeder! Een concealer onder de ogen, want ook Trish is daar niet vies van, de Ben Nye Creme Highlight in Ultralite. Contouren als een echte Koning met de Sleek Face Contour Kit in Light en op de appels van mijn wangen nog een beetje Spice van NYX. Oké, nog iets meer shading onder de jukbeenderen met de NYX Blush Taupe.

TRISHA PAYTAS MEETS CYNTHIA!

TRISHA PAYTAS MEETS CYNTHIA!

Wenkbrauwen zijn mede mogelijk gemaakt door de INGLOT Freedom System Eyeshadow 342! Laten we de boel strak maken met Wigwam uit de W7 In the City Palette. Een hazelnootkleur op de oogleden, genaamd Brass en Autumn in de arcadeboog. OH YAS! De Too Faced Natural Eye Palette is ook weer van de partij om de crease nog donkerder te maken met Sexpresso, maar ook onder de ogen.

TRISHA PAYTAS MEETS CYNTHIA!

Milk van NYX in de ooghoeken, zodat Wigwam daar ook kan plaatsnemen voor het sprekende effect. Een subtiele winged eyeliner die ik trek met de vloeibare liner van de HEMA, zodat mijn wimpers kunnen worden voorzien van de Max Factor Masterpiece Transform Mascara, nadat ik ze had gekruld. Nepwimpers van de Primark erbovenop die ik vastlijmde met de DUO Lash Glue in DarkTone. Huidkleurig potlood van Yves Rocher op de waterlijn, grote ogen, wij houden ervan.

TRISHA PAYTAS MEETS CYNTHIA!

TRISHA PAYTAS MEETS CYNTHIA!

Huge lippen, maar dan ook echt massive lips! Een wenkbrauwpotlood in het bruin van de HEMA rondom mijn liplijn, ietsjes erbuiten, invullen met de Catrice Be Natural Lipstick en daaroverheen weer de Max Factor Lipgloss in Pristine Nude. Haar omhoog, prullen en zwoel kijken, want dat kan zij als de beste! De klassieke make-up look met de vergrootte lippen is zo mijn ding, vooral omdat veel mensen niet eens door hebben dat je lippen een stuk kleiner zijn dan dat je daadwerkelijk ziet. De kracht van make-up.

Kon jij Trish al? En ben jij ook verliefd op haar looks?


One Comments

 • Irma

  21/11/2015

  YAAAAS I’ve been waiting for this!
  Ik kijk momenteel een video van haar, haha.
  Love it!

  Reply

Geef een reactie