Last week, I was sick, but thankful for.. #77

De emmer stond dagenlang naast mij tijdens de make-up sessies, want fulltime blogger of niet, maar het werk gaat gewoon door, inclusief de video’s en alle chaos eromheen. Ja, chaos, want zo erg is het hier. Rust nemen, activiteit uitvoeren, rust nemen, look maken, rust nemen, vroeger proberen te slapen – wat niet lukte – veel groente en fruit, maar ook een rugmassage bij de spa. Je moet ervan houden, wat je Koning overigens niet deed, maar ik was wel dankbaar voor..

 

De nieuwe concealer van Ben Nye – mijn eBay items die binnen komen – 6300 subscribers op QUEENKINGSFX – livestream met de LA Beast op YouNow – Noel Gallagher – Sons of Anarchy – 2600 abonnees op mijn Nederlands kanaal! – Mom’s koffiebroodjes – het onthullen van een nieuwe hint voor het geheime project – de stormachtige dagen – ASMR – lekker fruit – Justin Bieber – de vele complimenten op mijn look van Paris – Mumpop – 3000 likes op mijn trypohand – Jett Rebel – het publiceren van het 2000ste artikel op de website! – Tupac – een goddelijke sandwich met kaas, pesto en tomaat – uitwerken van het geheime project – de nieuwe lipsticks van Miss Sporty – P. – Sunday night football – uitgaan – Stadium Arcadium van de Peppers – Mom’s Baileys cupcake met Baileys vulling!!! – het zien van de eerste sneeuwvlokken – gezellige gesprekken met Charafgelopen maand zijn mijn video’s 1,000,000 bij elkaar bekeken!


4 Comments

 • Sabine

  23/11/2015

  Stadium arcadium, ohhh yes <3

  En gefeliciteerd met het behalen van zulke grote blog prestaties, you earned them! :))

  Reply
 • Wat een bikkel ben je toch! Ik was ook echt goed ziek dit weekend, kon helemaal niks meer…

  Reply
 • Irma

  23/11/2015

  NO, ik heb de laatste hint van het secret project gemist!
  En stiekem word ik ook heel vrolijk van Biebers nieuwe album, haha.

  Reply
 • Madeleine

  23/11/2015

  Mooi lijstje girl! Ik ben benieuwd naar je project :)

  Reply

Geef een reactie