ENORM SNAPCHAT OVERZICHT #4

Houd je hart maar vast, want er staat een mega artikel voor jou klaar! De afgelopen weken was het één complete chaos en dat is het iegelijk nog steeds, want met de drukte, het ziek zijn én het geheime project kom ik tijd tekort. Foto’s van Halloween, uit september, met Sint Maarten, maar ook voorbereidingen voor december en het koninklijke leven!

snapchat cynthiakoning

Het geheime project gaat steeds meer vorm kijken, maar ook de zenuwen lopen hoog op. My gawd, waar ben ik aan begonnen?! Ik kan niet wachten om het met jullie te delen, wat ik ook veel doe op Snapchat, vandaar dat er een speciale Snap-reeks komt!

snapchat cynthiakoning

Het blijft één van mijn favoriete looks, niet alleen vanwege de betekenis, want Gold in September staat voor het aware maken van kinderkanker, maar ook omdat zoveel mensen wisten wat het inhield! Daarnaast de kleurencombinatie met glitters, yas.

snapchat cynthiakoning

Football kan niet missen op mijn Snapchat, aangezien ik ook veel Amerikaanse volgers heb – tot nu toe nog geen Packerfan tegengekomen! – maar wij delen de football liefde.

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

Het leukste van Snapchat vind ik om het proces van mijn make-up looks te laten zien! Van een naakt gezicht tot een likseltje make-up, wat uitloopt naar plamuur op het gezicht en haar tot het plafond. De Visual Kei look viel zeer in de smaak, totaal niet verwacht, omdat het zo extreem is.

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

Oh jeetje, krijgen we die lelijke verticale foto’s weer, maar mijn make-up was ON FLEEK! Oké, ik was gewoon heel enthousiast omdat het mijn eerste make-up look was voor de kerstdagen. Dit idee stond al jaren, zelfs voor mijn blog, op mijn make-up to do list!

snapchat cynthiakoning

De laatste tijd probeer ik meer van de computer weg te zijn als het aankomt op het schrijven van artikelen, aangezien ik vier keer per week aan het editen ben. Lees urenlang achter de computer. Nu zat ik op bed, in mijn hippe snuggie met de iPad op schoot, heerlijk!

snapchat cynthiakoning

Heb je de konijnen van Naab al ontmoet?! Ze heeft twee HUGE konijnen, maar zijn zulke lieve grijze dotjes! Ze houden ervan om onder het gordijn door te wroeten, ermee te spelen, erin te bijten, maar dat mag. Het is namelijk hun spot!

snapchat cynthiakoning

Sinds enkele maanden ben ik actief als YouTuber bij het Amerikaanse bedrijf Rebelsmarket! Zij stuurde mij een T-shirt op van de webshop en haalde daarmee ook mijn eerste Engelse samenwerking voor QUEENKINGSFX binnen! AAAAH!

snapchat cynthiakoning

Waxing them hairy legs. Helaas beviel het filmmateriaal mij niet, het was onduidelijk, niet leuk om te zien en niet geschikt. Vandaar dat de tutorial achterwege valt. Wel staat er een review online!

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

MAILTIME! Door weer en wind, aangezien ik in de stad was, leende ik een fiets van mijn bro, croste naar mijn postbus toe, haalde de pakketjes op en gooide deze in het mandje. Serieus, ik wil ook een mandje! Weet je hoe handig?!

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

Jett weet pas wat muziek is, want na honderd keer het nummer hebben beluisterd, als het niet meer is, kan ik het nog steeds aanhoren en met liefde! Sugar blijft één van mijn favoriete nummers aller tijden! Het concert was dan ook adembenemend.. echt.. mind-blowing.

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

Nee hoor, ik ben totaal niet verliefd op deze SFX-look.. Deze stond ook al een flinke poos op de lijst, hoe het uitpakte met mijn haar, de mond, de schmink en het pakje zelf. De Joker blijft een leuke look om na te maken!

snapchat cynthiakoning

Mijn leven, maar dan al een aantal jaar lang! Van fotograferen tot aan diepe nachten editen, het maken van special effect looks, mijn te volle e-mail, het beantwoorden van alle comments, het afronden van dingen in 2016, de website die het niet deed.. AAAH!

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

Over de website gesproken, wist je dat deze tijdelijk nauwelijks bereikbaar was? God, wat een ellende. Doordat alles bleef liggen voor drie dagen, mijn hosting werd overgezet, moest ik alles bijwerken van de afgelopen dagen. Chaos jongens, chaos.

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

Editen, minimaal vier keer per week, waarvan ik vaak apart edit en vervolgens opnieuw inspreek. Zowel van drie uur in de middag tot zes uur in de ochtend. Ja, dat is pas discipline.

snapchat cynthiakoning

Hardlopen na een lange tijd, wauw. Nooit meer. Dat is een grapje, het staat weer op de planning voor 2016.

snapchat cynthiakoning

Ik probeer het bij te houden en volgens mij gaat het mij redelijk af, namelijk het beantwoorden van al jullie vragen op social media! Binnenkort begin ik aan de comments op de website en hoop in 2016 fris te kunnen beginnen, want ik heb er zin in!

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

Okergeel, waarom zie je er zo mooi uit? Okergeel, waarom pas je zo mooi bij blauwe ogen? Okergeel, waarom ben je zo goed te combineren met bruin? Okergeel, YAS.

IMG_2622

Adam Lambert blijft ook een gouden strot houden, want het nieuwe album van hem is zo verfrissend en vernieuwend! Niet alleen heeft hij schitterende make-up looks, maar zitten zijn clips geweldig in elkaar.

snapchat cynthiakoning

Ik houd van de LA Beast, hij is zo hilarisch én hij laat de andere mindere fabulous kant van YouTube zien. Geen kaviaar in Miami met het zand tussen je tenen. Nee, keihard buffelen thuis achter je computer of hoe hij zich voorbereid op zijn nieuwe challenges en missies!

snapchat cynthiakoning

Dit is een foto van een flinke poos terug, ze zitten beide helemaal bol, vandaar die plukken haar, maar genoten van een lekker middag dutje. Hier was BabyPop ook nog gezond, wel wat bottig, maar dat kwam door ouderdom. MomaPop is still going strong! 

snapchat cynthiakoning

Mijn make-up stash loopt echt uit de hand, het is zo vol in de lades, dat ik regelmatig dingen opruim of eruit moet gooien. Al die jaren oppotten, sparen en producten vragen voor de feestdagen zit mijn kast vol. Ja, ik moet een tweede make-up kast. Nee, ik heb geen probleem. Of verslaving.

snapchat cynthiakoning

OH, DIT IS LIEFDE! Weet je hoe lang het was geleden toen ik bij de Starbucks was in Amsterdam? JA. Dat weet ik ook niet meer, maar ik weet wel dat de Frappuccino karamel met slagroom verdomd goed smaakte. We hadden ook worteltjestaart, zeker de moeite waard om te proberen.

snapchat cynthiakoning

Elke keer ga ik streamen, verloopt het niet smooth, vervolgens neem ik het op, ben ik half niet in beeld, crasht mijn laptop tientallen keren, smelt mijn computer bijna weg en nog steeds moet ik het uploaden. Daarom besloot ik om gewoon via YouTube live te gaan. Misschien van het weekend, we shall see!

snapchat cynthiakoning

Wist je dat mijn vader langer haar had dan mij? En gezonder? En mooier? JA. Jaloers AF! Na jaren besloot hij het af te knippen en het te doneren aan kinderen die geen haar hebben. Van zijn dikke vlecht worden pruiken gemaakt, zodat er enkele kinderen voorzien kunnen worden van een nieuwe coupe!

snapchat cynthiakoning

Goddamn, dit was nog maar een deel van mijn overzicht, want de andere foto’s zijn ook verdeeld in twee delen, waaronder voor het geheime project, maar ook nog de rest van mijn foto’s. De kerstdagen komen eraan en dan wil k graag Mom haar lampjes op de foto vastleggen. Oh, ik kan niet wachten! Je kunt mij toevoegen op Snapchat onder de naam Queenkingg!

Heb jij Snapchat? En wat post jij altijd?


2 Comments

 • femketje

  27/11/2015

  aaah super gave foto’s :D volgen wij elkaar nu al wel of niet? XD dacht dat ik je al had toegevoegd maar zal nog ff koekeloeren!

  Reply
 • Irma

  27/11/2015

  Jaaa zo leuk om dit altijd te zien!
  En wat gaaf van je vader dat ie zijn haar doneert!
  Staat zijn nieuwe coupe hem goed?

  Reply

Geef een reactie