Last week, I was thankful for.. #78

Het begon goed, het begon uitstekend en zo eindige mijn week ook! Gelukkig voel ik mij stukken beter, neem nog steeds voldoende rust en geniet zoveel mogelijk van de feestperiode. Glitters, kerstlampjes en de prettige sfeer in ons kersthuis. Ja, bij ons hangen de lampjes al, die ouwe hebben we nooit in huis gehaald, ben voor Sinterklaas, maar heb meer met kerst. Deze week was ik weer dankbaar voor..

‘Train your mind to see the good in every situation.”

Victory Monday – het maken van de eerste foto’s van het geheime project – de extreemste smokey eyes ooit gemaakt – Red Hot Chili Peppers – het bestellen van kerstcadeautjes – werken met bloed – vooruitwerken voor de kerstdagen – drankje doen met de bro’s – Perez Hilton favorited my tweet! –  het koesteren van de goede mensen – de video van Beautyvlogs – Mom die bezig is met de kerstdagen – Thursday Night Football – Mom’s jodenkoeken – Snappen met bezoekers – SkyRadio Christmas – gezellig uiteten met Naab – het bijwerken van achterstallig werk800+ likes op de Facebookpagina! – het inschakelen van connecties voor het geheime project – Snapchat – 24Kitchen – het behalen van 2700 abonnees! – Baileys cupcakes van Mom – beef rolls met kaas en teriyaki saus – mijn video die op 2,8 miljoen views staat! – het behalen van persoonlijke doelen van 2015 – een artikel waar ik mega trots op bent werd gepubliceerd! – cola met amaretto – de concealer van Ben Nye – mijn gevarieerde muzieklijst op Spotify – Baileys – Penoza – Momapop – de storm – het vooruitwerken voor het geheime project – de leuke ideeën voor de kerstdagen – genieten.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


5 Comments

 • Ik vind het zo ongelofelijk goed van je dat je steeds zo’n vrolijk lijstje online zet. Vaak zien mensen alleen maar de slechte dingen van een situatie, of een slechte situatie overschaduwt de mooie dag. Ik vind dit echt heel erg goed van je :)

  Reply
 • Nagelfabriek

  02/12/2015

  Wij zijn ook nog steeds heel blij met je artikel. :)

  Reply
 • femketje

  02/12/2015

  love deze lijstjes, maakt me altijd vrolijk :) zelf heb ik op dit moment een heel mindere periode dus alle extra vrolijkheid in the world kan ik wel gebruiken!

  Reply
 • Irma

  02/12/2015

  Oooh man, je wilt niet weten hoe nieuwsgierig ik ben naar je secret project! Zit er al tijden over te brainstormen, maar ik weet het ECHT niet!

  Reply
 • R&R

  03/12/2015

  Heerlijk zo’n positief lijstje! Ben benieuwd naar je secret project!

  Reply

Geef een reactie