VIDEO: HOE IK MIJN WENKBRAUWEN DOE!

Mijn wenkbrauwen hebben hun eigen journey gehad, maar deze zet zich nog steeds voort! In 2011 begon het jaren plan van dikke cartoon wenkbrauwen tot aan de heftige streven, ombre effects, kleuren die totaal niet bij elkaar horen, maar ook de nieuwe brows waarop ik verliefd werd. Duidelijk zichtbaar op een natuurlijke manier zonder epileren én met producten die jij ook kunt gebruiken!

wenkbrauw tutorial

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik voor de tutorial heb gebruikt:
– INGLOT Freedom System Eyeshadow 342
– W7 In The Mood Palette (=Wink en Katie)
– Oriflame Giordani Gold Foundation
– Etos Aftershave Balm
– Too Faced Shadow Insurance
– Angle Brush
– Boozyshop Flat Kabuki Brush
– Kleine kwast (=van een palette)

Voor de kerstdagen mag het allemaal wat meer, vooral als je voor wat donkere make-up wilt gaan! Zorg dat je wenkbrauwen in dit proces zijn betrokken, anders oogt het niet af, krijg je een heel bloot gezicht of zijn je brows weggerend op de foto met flits. Ja, been there, done that..

Levensles 1: Zorg dat je wenkbrauwen hebt.

Hoe werk jij je wenkbrauwen bij? En vul jij ze wel in?


One Comments

  • femketje

    02/12/2015

    ik vul de mijne in het dagelijks leven NOOIT in, maar ik ben ook een ultra luie beautyblogger wat dat betreft als ik naar m’n standaard werk moet :’)

    Reply

Geef een reactie