TALK: DE GLITTERS IN JE HAAR TREND!

De glitters rukken op voor de feestdagen, want iedereen wilt ballen die mooi glimmen met sierlijke letters erop die jou een fijne kerst toewensen en wat dacht je van de ooglooks? Iedereen gebruikt glitters op de oogleden of lippen, maar sommige gaan een stapje verder. Glitters in baarden, stukken haar en ook de uitgroei wordt meegenomen!

glitters in haar trend

Vroeger was je écht stoer als je een stuk met glitters in je haar mocht aanbrengen! Het waren haarstukken, maar je had ook kindvriendelijke haarproducten die je eruit kon wassen, althans, het kon. Negen van de tien keer werd het knoerthard en was je de lul, moest je naar de kapper om het eruit te laten knippen, maar je was voor even een kleine baas.

glitters in je haar trend

Even later kon het ook bij Barbies, zowel het leuren van haar als ze een duik nam in een heet bad, maar ook de kapperspoppen werden onder gedompeld in de glitterbende. Nooit verwacht dat ik deze trend nog zou meemaken, want tegenwoordig doe je het niet meer bij je barbiepoppen of andere nepkoppen, maar gewoon bij jezelf!

glitters in haar trend

Je wordt ermee overspoeld, want de trend is een enorme rage! De liefhebbers lopen ermee weg, maar je hebt ook veel haters die het er niet uit vinden zien. De baarden worden voorzien van een laagje lijm, de basiskleur wordt aangebracht na keuze en de glitters gaan eroverheen. Levende discoballen zijn het zeker, want dames en heren smeren ook hun haarwortels in!

glitters in baard trend

Wij konden de glitterwenkbrauwen al, ook de lippen, maar het is nu in om jouw uitgroei bij te werken door middel van een Kesha-uitvoering. Heb je een uitgroei, maar wil je het nog niet bijkleuren? Of heb je er geen tijd voor? Dan zal dit iets voor jou zijn, als je van een glittertje voor .. het leven houdt!

Klik hier als je de tutorial niet kunt bekijken.

Hoe ga je te werk?
Het oogt vrij eenvoudig, want na het bekijken van enkele tutorials was het duidelijk. Zorg ervoor dat je een goede kom hebt, gooi de gel in na keuze en meng de glitters erdoorheen. Het beste is om het met een haarverfkwast aan te brengen, zodat je preciezer kunt werken, want klodders morsen is nu geen optie.

Dankzij de gel zal het opdrogen, waardoor de glitters op zijn plek blijven zitten. Hierdoor kun je er uren lang van genieten, maar het uitwassen lijkt mij een klus. Glitters blijven je achtervolgen voor de rest van de maand.. oké, misschien wel jaren, want gemakkelijk te verwijderen zijn ze niet. Of gebeurt dat alleen bij oogschaduws? Volgens de dame met de roze knotjes glijdt het dankzij de gel er meteen uit, HURRAY! En geen achtervolging..

glitters in haar trend

Helaas heb ik geen uitgroei, maar goddamn, wat vind ik het er vet uitzien! Alhoewel niet bij de uitgroei, maar wel gewoon in het haar. Niet alleen is het pure nostalgie, maar ook een feestelijk momentje, want in welke periode van het jaar kan je dit het beste hebben? Juist’m, de decembermaand!

Wat vind jij van de glitter trend?

5 thoughts on “TALK: DE GLITTERS IN JE HAAR TREND!

  1. Hmmm. Ik denk dat dit meer een gevalletje is ‘iedereen praat erover, maar niemand doet het daadwerkelijk’ (*kuch* net als strobing *kuch*). Toegegeven, het ziet er cool uit, maar zoals je zegt, het verwijderingsproces lijkt me hels. Vooral met mijn krullen… GURL! Nee, ik waag me er niet aan, maar ik zal het wel stilletjes bewonderen als andere mensen het doen! :)

  2. Vooral op pastel- of felgekleurd haar vind ik het er echt super leuk uit zien! Maar wel alleen voor een feestje ofzo, als ik zo aankom op mijn werk kan ik me waarschijnlijk direct weer omdraaien om nooit meer terug te ogen komen :’)

  3. Ik vind zo’n streep glitteruitgroei er wel een beetje raar uitzien, maar subtiel wat glitters in je scheiding vind ik wel gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *