DECEMBER MEETS CYNTHIA!

Het leek eindeloos te duren, de weken werden wel korten en voordat ik het wist brak de eerste dag van de feestelijke maand aan. De slingers hangen al in ons huis, mijn woonplaats is al begonnen met het versieren voor de kerstdagen, want de gezellige lampjes mogen niet missen. Net zoals de make-up looks, glitters en het goede eten. Ah, dit is de mooiste periode van het jaar, December Meets Cynthia!

gouden kerstlook met glitters

gouden kerstlook met glitters

De groene boom staat bij mening man al, want ook de Amerikanen zijn druk bezig met het optuigen van het kerstbeeld. Een lichtshow in de voortuin, pakjes onder de boom en de sales worden massaal aangekondigd. Mijn favoriete maand is de laatste in het jaar. De sfeer, de gezelligheid, maar ook het eten, de cadeaus en de make-up looks. Glitters, daar draait het om!

gouden kerstlook met glitters
ronda rousey

Wat donkere wenkbrauwen om de look meer kracht bij te zetten, de INGLOT Eyeshadow in 342 gecombineerd met Cargo en Wink uit de W7 In The Mood Palette. Natuurlijk ging ik eerst voor de primers, want tijdens de feestdagen moet het op zijn plek blijven zitten. De Too Faced Shadow Insurance op de oogleden en de Etos Aftershave Balsem op het gezicht. Om de oogschaduw wat meer te onderbouwen maakte ik gebruik van de NYX Jumbo Pencil in Milk.

gouden kerstlook met glitters

gouden kerstlook met glitters

Mijn voorkeur ging uit naar de Zoeva Metallic Stones Palette, altijd rond de feestdagen duikt deze weer op, maar de licht goudkleur is fantastisch. Deppend op de oogleden, een highlighter van Max Factor op het wenkbrauwbot en een olijfkleurige shimmery oogschaduw uit de Zoeva palette in de crease. Luchtig blenden, zodat de shimmers zich mooi verdelen.

gouden kerstlook met glitters

MEDUSA

Om nog donkerder te gaan, pakte ik Cargo uit de W7 palette erbij voor in de arcadeboog, maar ook onder het oog gemixt met een beetje zwart. Een simpele winged eyeliner met de vloeibare liner van de HEMA, want de glitters mogen dit niet verpesten! Glitter Glue van Ben Nye op de oogleden, zodat de NYX Glitters in Gold daaroverheen konden worden gedept. Wimpers krullen, mascara van Max Factor, de Masterpiece Transform en nepwimpers van de Primark.

gouden kerstlook met glitters

De oogmake-up rondde ik af met een huidkleurig potlood van Essence, de All I Want. Daar blijft het niet bij, want de neutrale lippen zijn op dit moment helemaal mijn ding. Opnieuw van Essence gebruikte ik een potlood, ditmaal voor de lippen, namelijk In The Nude. Daaroverheen weer de highlighter van de Magnetic Jades palette van Max Factor uit hun Smokey Eye Drama Kit collectie.

gouden kerstlook met glitters

Smokey eyes

gouden kerstlook met glitters

gouden kerstlook met glitters

Het gezicht mocht ook wel een likseltje verf gebruiken, omdat mijn huid wat dwars is. De Oriflame Giordani Gold Foundation in Natural Beige op het gezicht, maar voor de echte dekking greep ik naar de Ben Nye Concealer in Natural Lite en Ultra Lite.

gouden kerstlook met glitters

Een combo van deze twee is goud waard, net zoals de poeders, de Banana Powder en de Colorless Face Powder zijn masterlijk. Lichte contouring met de Sleek Face Contour Kit in Light, Spice op de wangen van NYX en nog meer highlighter met Max Factor op de wangen.

gouden kerstlook met glitters

gouden kerstlook met glitters

Ondanks de hoeveelheid glitters op de oogleden is het vrij draagbaar, maar ideaal voor de kerstdagen of misschien wel voor oud en nieuw! Combineer het met een rode lipstick, gooi je haar los, sieraden om en straal! Wat is de palette van Zoeva weer een eyecatcher, maar ook de glitters van NYX, houd mij tegen, want de kerstlooks blijven maar binnenstromen!

Heb jij al een idee voor jouw kerstlook?


7 Comments

 • Eline

  05/12/2015

  Ik kan je oogschaduw-talenten gewoon niet aan, dit is zo mooi!

  Reply
 • Rachel

  05/12/2015

  Weer een awesome look girl love it!

  Reply
 • robin

  05/12/2015

  ik volg je al jaren en jou december looks zijn altijd zo ughh geweldig <333 deze is ook weer zo gorgeous

  Reply
 • Miranda

  06/12/2015

  Wauw, wat een prachtige look <3

  Reply
 • femketje

  06/12/2015

  Cynth, wat ben je toch een lekker wijf :D Als ik niet straight was geweest dan had ik het wel geweten…. hele dagen samen make-uppen like crazy :D

  Reply
 • Juudith

  07/12/2015

  Owee wauwh deze vind ik echt heeel erg mooi!! prachtige kleuren zeg!

  Reply
 • Irma

  08/12/2015

  Wauw, pretty!
  Ik denk bij zoveel kleuren dat die echt niet samen in een look kunnen, en dan bewijs jij toch weer gewoon het tegendeel! Well done girl!

  Reply

Geef een reactie