VIDEO: 10 REDENEN WAAROM IK NIET EEN ECHTE VROUW BEN!

Het is dat mijn haar even lang is als rapunzel, mijn make-up er regelmatig op zit en mijn outfits vrij vrouwelijk zijn, alhoewel deze ook wat mindere kanten heeft. Sneakers zijn mijn leven, street art is één van mijn favoriete kunstsoorten en scheldwoorden worden regelmatig gebruikt als bijvoeglijk naamwoorden. Ja, zo vrouwelijk ben ik niet, helemaal niet na deze video.

cynthia koning

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Gelukkig kan ik veel verhullen door middel van het uiterlijk, want van binnen ben ik een échte meisje-jongen. Roze is niet mijn kleur, die spa-dagjes wat men altijd met elkaar doet of het dragen van stijl haar dag in en uit. Nee. Houd op. Het kriebelt, het zit niet lekker, je ligt erop, blijft hangen, lipgloss en los haar is een no go en ga zo maar door. Thank god voor haarelastieken!

Ben jij weleens wat minder vrouwelijk?


2 Comments

 • Kiss & Make-up

  06/12/2015

  Ik herken me hier zo erg in, lol. Van football hou ik niet per se, maar ik drink ook liever een Jack met cola en ijs, hoor, bring it on! En ugh ja, dat losse haar probleem herken ik ook, zo’n ellende altijd! Vandaar dat ik dus quasi altijd een vlecht draag…

  Also: *BURP*

  Reply
 • femketje

  06/12/2015

  hahaha XD ik ben opgegroeid met 4 broers dus boeren like a man is no biggie for me XD epic video girl!

  Reply

Geef een reactie