LAST WEEK, I WAS THANKFUL FOR.. #79

Het vooruitwerken is een ware must met de feestdagen, omdat er zoveel op je afkomt, vandaar dat ik massaal in de make-up zat, zowel SFX gerelateerd als met glitters voor de kerstdagen. Ondertussen keek ik een aantal kerstfilms, bracht een bezoekje aan Bert Visscher, won een football wedstrijd met één van de mooiste touchdowns evur en zette de allereerste grote stappen in het geheime project. Afgelopen week was ik dankbaar voor..

“Fool me once, your loss.
End of story.”

Het maken van de eerste kerst SFX – de kerstversiering in huis – de eerste dag van december – het kijken van kerstfilms tijdens de make-upsessies – mijn eerste item binnen van mijn kerstoutfit! – lezen – dingen op orde krijgen rondom de site – een afgewerkte e-mail – uitkijken naar football – vlogs van de LA Beast – het maken van gore – een hoofditem van het geheime project is in tha making – spontane dingen – de geur van Aussie in mijn haar – vooruitwerken met de video’s – het inpakken van de eerste kerstcadeaus – het krijgen van grote complimenten – 3,000,000 views op de trypophobia hand! AAAAH! – kerstmuziek – glitters – Dr. Pepper – het maken van looks met uber veel glitters Yelawolf – Thursday Night Football – VICTORY FRIDAAAAY! – drankjes doen met de bro’s – de aflevering van Chantal blijft Slapen met Jett Rebel – de geniale voorstelling van Bert Visscher – kerstlampjes in de stad – Mom’s homemade knoflooksaus – Wentworth – Pinterest – Noel Gallagheravondje uit – Mom’s homemade cheesecake – mijn huid die opknapt – Aaron Rodgers – het bestellen van kerstcadeaus – Sons of Anarchy – Mom’s karamel saus! 

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Irma

  10/12/2015

  Yaaaas I feel you girl!
  Dit weekend komt mijn kerstjurkje binnen!

  Reply
 • Floortje

  10/12/2015

  Oeh oeh geheim project? Spannende zaken! En karamelsaus? Wauw gurl, gimme some! :D Deze week was ik dankbaar voor lekker winters weer waardoor ik me heerlijk cosy voel (met konijnpantoffels!) tijdens het leren van tentamens, hmmm.

  Reply

Geef een reactie