ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

Nieuwe iconische make-up producten worden aan de Giordani Gold-lijn gevoegd, want Oriflame breidt haar prestigieuze collectie dit jaar uit! Met o.a. de schitterende foundations én de Make Up Base die je al eerder kon bewonderen, maar vijf nieuwe jeugdige lipglosses mogen hier niet missen, namelijk de Oriflame Giordani Gold Youth Full Glosses!

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

Adembenemende verpakkingen, gehuld in zwart karton met gouden accenten die ook weer terug te zien zijn op de lipgloss hulzen, want de belettering is ook in het goud gedaan, inclusief de dop. De rest is transparant, waardoor de kleur goed te bezichtigen is én het blijft een uitkomst! Helaas staat Oriflame nog wel op de lijst van dierproeven.

https://www.youtube.com/watch?v=AKyJ1jxwC4I

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

Dankzij de lipglosses creëer je een oogverblindend resultaat voor je lippen met de vijf rijk en weelderige hoogglans kleuren. Ze bevatten microsferen met hyaluronzuur hydraten en egaliseren de lippen, waardoor ze voller lijken voor een jeugdiger uiterlijk. Deze komen in de kleuren Sheer Pink, Lavender, Pink Quartz, Vibrant Coral en Wild Rose.

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

We beginnen bij Vibrant Coral, de meest draagbaarste kleur uit de collectie, ondanks dat de huls jou in het ootje neemt. Het lijkt een heftige koraalkleur die jouw lippen in vlam en vuur gaat zetten, maar dat valt reuze mee. Wel zet het jouw neus aan het werk, want de geweldige bloemengeur komt jou tegemoet, niet overheersend, maar zalig en verfrissend!

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

Bestaan my-lips-but-better-lipglosses? Zo niet, dan heb ik deze zojuist gevonden! Het lijkt net alsof mijn lippen een zachte peachy kleur hebben met een goede hint van koraal, inclusief een subtiel glansje. Niet overdone, ideaal voor de rustige dames en heren onder ons.

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

Wild Rose doet haar naam een eer aan, want bij het zien van de kleur in de verpakking, kun je al vertellen dat deze gaat shinen als een discobal, dankzij de kleine fijne glittertjes. Een tikkeltje donkerder dan Vibrant Coral, meer naar oudroze.

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

Je zou verwachten dat de kleur heel zwaar zou uitpakken, maar niets daarvan is waar. Wel intenser dan de eerste kleur, maar nog steeds draagbaar en subtiel. Leuk voor bij heftige oogmake-up of als je van neutrale looks houdt!

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

Mijn hart begon bij deze sneller te kloppen, want Pink Quarts pakte mij volledig in! Zie je die neonroze kleur? Die wil je toch meteen aanbrengen?! Als ik in een winkel sta, deze ligt voor mij, dan kan ik mij moeilijk weerhouden, want swatchen, dat moet gebeuren.

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

Zichtbaar is de lipgloss zeker, maar een subtiele barbieroze kleur past wel bij iedereen. Niet te gek, niet te overdreven, maar een vrolijke eyecatcher voor de wilde brassen onder ons. Geen grove glitters, maar natuurlijk.

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

Sheer Pink past ook in het assortiment thuis, want met de zachtroze kleur kan je alle kanten op. Zowel als lipgloss als over een lipstick heen om deze nog meer tot zijn recht te laten komen. Deze bevat ook geen losse glitters, zoals de meeste wel doen.

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

Een vrij koele kleur, waar ik alleen maar van houd, want dit betekent dat gele tanden minder op zullen vallen, want in dit geval bevat de lipgloss een blauwe ondertoon. Subtiel, zachtroze met een hint van babyroze.

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

We eindigen bij Lavender, want vanaf dag één keek deze kleur mij al aan. Uniek om te zien, daar houd ik van en paarse lipglosses spot ik niet vaak. Althans, niet zo’n intense kleur, meestal zijn het pasteltintjes, dat is nu niet het geval.

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

Een dunne en eenvoudige applicator zoals de meeste lipglosses bevatten, waardoor we het niet te gek kunnen maken met het aanbrengen van de gloss. Binnen een handomdraai stift je de lipgloss over je eigen lippen, maar ze zijn ook leuk om te combineren met een lipstick of lippotlood. Zachtpaars met een goede zichtbare glitterende glans.

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

Bij de eerste keer merkte ik meteen al op dat de lipglosses anders waren dan de gemiddelde gloss in mijn stash. Bij het invullen van mijn lipstick roof ik hele stukken huid mee om ze groter te laten lijken, waardoor het juist in het niets valt als ik lipglosses aanbreng, maar in dit geval niet! Volle lippen zonder fillers, highlighter trucs of andere technieken, maar dankzij de formule en ingrediënten van de lipgloss!

ORIFLAME GIORDANI GOLD YOUTH FULL GLOSSES!

Ze drogen mijn lippen niet uit, geen allergische reactie én geen schrale lippen na afloop, maar een redelijk verzorgde lip. Dat mag in de krant! De houdbaarheid van de lipgloss is niet heel speciaal, het zijn en blijven lipglosses. Ze doen hun werking, stralen in looks en maken mijn lippen vol, missie geslaagd!

De Oriflame Giordani Gold Youth Full Glosses zijn verkrijgbaar in de webshop van Oriflame en de Oriflame adviseuses voor €17,00 per stuk.

Heb jij de lipglosses in jouw stash? Of producten van Oriflame?


3 Comments

 • alexa

  15/12/2015

  zien er goed uit en mooie swatches!

  Reply
 • Irma

  15/12/2015

  Pretty lips!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  17/12/2015

  Ik vind het mooie kleuren, maar van de paarse kleur had ik eigenlijk meer verwacht

  Reply

Geef een reactie