TALK: HEB JIJ AL EEN KERSTOUTFIT IN GEDACHTEN? (+MIJN OUTFIT!)

Met de feestdagen opkomst ben ik al sinds de zomervakantie aan het brainstormen over dé outfit. Je moet vroeg opzoek gaan voor een unieke outfit die je perfect kan combineren met de accessoires die je nog moet vinden, of de make-up look die je erbij moet bedenken. De chaos is begonnen, het nadenken, het gekraak, het is tijd om de juiste kerstoutfit te zoeken!

kerstoutfit

Vorig jaar was het causal kerstmis met mijn lelijke kersttrui die ik bij de Primark had gescoord, terwijl mijn outfit heel anders eruit zou zien. De sneeuwpop is een ware baas geweest, gecombineerd met één van de mooiste make-up looks ever die ik heb gemaakt. Dat maakte ook meteen één van mijn favoriete looks tot nu toe. Een zwarte broek en geen schoenen, want daar doe ik niet aan.

kerstoutfit

Het jaar van 2013 straalde ik in mijn schitterende, letterlijk en figuurlijk, ingesnoerde paillettenjurk die gemaakt was van mini gouden schittertjes. Een gouden glitter Primark clutch, haar gekruld, gouden haarband in, gouden sieraden en als klap op de glittervuurpijl ook nog eens een gouden make-up look!

kerstoutfit

Ruby Rose maakt de jongen in mij wakker die ik in mijn tienerjaren de mond liet snoeren, want met de vele baggy jeans in mijn kledingkast en mijn mannelijke hobby’s werd het voor menig man het er niet veel beter op. Gelukkig deel ik de NFL passie met mijn boy en kan ik er vrouwelijk uitzien met make-up, maar het kriebelt steeds meer om dit jaar voor een totaal ander plaatje te gaan.

kerstoutfit

Ik ga in pak! Een echt pak? Een maatpak? Of gewoon een vrouwelijk pak wat ik op de kop kan tikken. Een simpele broek, inclusief een blazer met een sexy overhemd? Of strak in pak met een stropdas, waardoor je die mannelijke touch eraan krijgt, maar je het omtovert tot een vrouwelijk iets, vanwege de hairdo en de lagen make-up met glitters? Accessoires die je oog pakken, of helemaal niks?

kerstoutfit

Stiekem twijfel ik of ik een stropdas om ga doen, want ik wil het classy houden, maar een beetje trashy. Een strikje? Wet look? Met een shitload of glitters in mijn haar? Het is iets om over na te denken, want je kan je pak ook nog een kleurtje geven? Of je haar? Een korte coupe? Lange manen? Veel haar met nog meer extensions? Het is iets om over na te denken, maar een pak it is!

Heb jij al nagedacht over je kerstoutfit?

8 thoughts on “TALK: HEB JIJ AL EEN KERSTOUTFIT IN GEDACHTEN? (+MIJN OUTFIT!)

 1. Ik denk nooit heel veel na over een outfit. Ik maak altijd mijn outfit klaar op het laatste minuutje!
  En voor de feestdagen hoeft het voor mij geen super classy jurkje te zijn. Geef me gewoon een slim spijkerbroek en mijn paar superstar en ik ben tevreden! :)

 2. Ik ga elk jaar voor een leuk net jurkje (die kan ik dan ook gebruiken voor andere feestjes). Niet te veel poes pas maar toch wat meer glam door een net jurkje.

 3. Aweeesome, ik heb een jurkje voor kerst besteld!
  Maar van de zomer heb ik gala en ik denk er al heel lang over na om in pak daarheen te gaan…
  Dan maak je wel een statement!

 4. Ik doe dit jaar een jurkje aan. Een simpel elegant jurkje dat ik gevonden heb in de primark. Met een leuke panty eronder.
  Ik draag bijna nooit jurkjes, dus het is een aangename verandering :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *