ORIFLAME GIORDANI GOLD EYE SHADOW QUADS!

Houd je van luxe, maar wel voor een betaalbaar prijsje? Dan zit je met de feestdagen goed, want Oriflame besloot haar prestigieuze Giordani Gold collectie uit te breiden met schitterende, letterlijk en figuurlijk, producten, waaronder drie gloednieuwe oogschaduw quads gehuld in de feestelijke sferen met de zuiverste ingrediënten!

ORIFLAME GIORDANI GOLD EYE SHADOW QUAD

ORIFLAME GIORDANI GOLD EYE SHADOW QUAD

Alsof ik een high end merk in mijn handen heb, want de verpakkingen zijn adembenemend! Hoogglans zwart, gehuld in een karton doosje met opnieuw de gouden accenten, inclusief de belettering. Bij het openen van de quad spot je meteen een handig spiegeltje met een sponsapplicator. Onderweg bijwerken is mogelijk! Helaas staat het merk nog wel op de lijst met dierproeven.

ORIFLAME GIORDANI GOLD EYE SHADOW QUAD

Drie elegante doosjes gevuld met vier intense luxe kleuren die langhoudend zijn, volgens Oriflame. Zowel semi-matte oogschaduws als shimmer varianten, maar ook wat grovere glitters. Dat is ideaal voor de feestdagen, want zo kun jij nog meer shinen op de mooiste dagen van het jaar! Ze komen in drie soorten, namelijk Radiant Plum, Divine Brown en Smokey Grey.

ORIFLAME GIORDANI GOLD EYE SHADOW QUAD

ORIFLAME GIORDANI GOLD EYE SHADOW QUAD

ORIFLAME GIORDANI GOLD EYE SHADOW QUAD

Het meest keek ik uit naar Radiant Plum, want dit is de palette die weggelegd is voor de Naab! Sam heeft een prachtige oogschaduw stash waar ik enorm jaloers op ben, maar dit zijn ook exact haar kleuren. Opzoek naar een soortgelijke trof ik deze bij Oriflame, want met de twee donkere beskleurige oogschaduws en een prachtige zalmkleurige highlighter kon ik al aardig uit de voeten!

ORIFLAME GIORDANI GOLD EYE SHADOW QUAD

ORIFLAME GIORDANI GOLD EYE SHADOW QUAD

ORIFLAME GIORDANI GOLD EYE SHADOW QUAD

Van links naar rechts een donkerbruine, maar matte pruimkleur, een schitterende goudkleurige bruin, een highlighter als zalmkleurige huidteint en een semi-matte bordeaux. Alle vier de kleuren zijn van top kwaliteit, de pigmentatie is uitmuntend én ze blijven inderdaad extreem lang zitten met een primer!

ORIFLAME GIORDANI GOLD EYE SHADOW QUAD

ORIFLAME GIORDANI GOLD EYE SHADOW QUAD

Alsof je een chocolade reep te voorschijn haalt, want niet alleen loopt het water mij in de mond door de glitters of de kleurencombinatie, maar de tinten bij elkaar lijken net op vier verschillende soorten chocola! Divine Brown bevat ook weer vier exclusieve pareltjes die mijn stash een boost geven.

ORIFLAME GIORDANI GOLD EYE SHADOW QUAD

ORIFLAME GIORDANI GOLD EYE SHADOW QUAD

ORIFLAME GIORDANI GOLD EYE SHADOW QUAD

Opnieuw van links naar rechts, een glanzende bruinkleur, maar bevat een hint van paars, een vrij donkere champagnekleur die wegvalt op mijn huid, chocoladebruin met een schimmetje en een boomstambruin die vrij mat over komt. Heel stom, ik verwacht een oogschaduwbasis aan te brengen, maar ook dan blenden de oogschaduws als boter, zijn ze goed aanwezig én ze gingen niet creasen of smudgen! WAT!? I KNOW! 

ORIFLAME GIORDANI GOLD EYE SHADOW QUAD

ORIFLAME GIORDANI GOLD EYE SHADOW QUAD

ORIFLAME GIORDANI GOLD EYE SHADOW QUAD

De palette waarmee iedereen uit de voeten kan, want Smokey Grey is een must have. Iedere dame en heer moet een smokey eye palette in de kast hebben liggen, want dat is één van de meest gewaardeerde looks evur én ook vrij makkelijk te maken als je de techniek onder de knie hebt, inclusief goede blending brushes.

ORIFLAME GIORDANI GOLD EYE SHADOW QUAD

ORIFLAME GIORDANI GOLD EYE SHADOW QUAD

ORIFLAME GIORDANI GOLD EYE SHADOW QUAD

Geen gitzwarte kleuren, maar wel een metaalgrijs met fijne blauwe glitters, een witte highlighter, zilver met glansdeeltjes en een donkergrijs die neigt naar zwart, maar niet extreem donker uitpakt, waardoor je niet al te snel aan de panda ogen zit. Ook deze oogschaduws blenden weer uitstekend, geen extreme fallout en je brengt ook echt kleur aan op de oogleden, niet een grijze waas.

ORIFLAME GIORDANI GOLD EYE SHADOW QUAD

Het viel mij op hoe zacht de oogschaduws zijn, heel romig en zeer plezante textuur, waardoor je ze nog makkelijker kunt vervagen. De glans verhouding is perfect, niet overdone, maar voldoende voor het feestelijke effect. Het is een mooie kwaliteit, waardoor je een gorgeous ooglook kunt creëren in jouw kleur én smaak!

De Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quad is verkrijgbaar in de webshop van Oriflame en de Oriflame adviseuses voor €24,00 per stuk, maar zijn at the moment afgeprijsd voor een spotgoedkope prijs, namelijk €11,99!

Heb jij iets van de Giordani Gold collectie van Oriflame?


8 Comments

 • Amélie Cammaert

  18/12/2015

  Mooi zeg!
  Trouwens, wat heb je mooie ogen! x

  Reply
 • mariëlle

  18/12/2015

  Ze zien er bij jou super goed uit en wat een mooie looks ook weer ♥

  Reply
 • beautifulday4makeup

  18/12/2015

  Ik vind de pigmentatie erg mooi, maar wel jammer dat ze op dieren testen. Dat wist ik niet

  Reply
 • femketje

  18/12/2015

  looove de kleuren van het eerste paletje :D

  Reply
 • Kiss & Make-up

  18/12/2015

  Smokey Grey spreekt me wat minder aan, maar de andere twee? Gorgeous!

  Reply
 • Irma

  18/12/2015

  Wauw, die zien er prachtig uit!
  Vooral de kleuren van het eerste palette zijn schitterend!

  Reply
 • aboutsbstyle

  18/12/2015

  wat zijn het mooie palletten, en een prachtige look. liefs soraya

  Reply
 • layla

  18/12/2015

  Wat een mooie paletten! Erg goed gepigmenteerd zo te zien

  Reply

Geef een reactie