5 UNIEKE UNISEX KERSTCADEAU IDEEËN!

Met je handen zit je in je haar en hoofdpijn is er niets bij, want het uitzoeken van cadeaus voor man en vrouw zijn zware taken, vooral als men niet opgeeft, waardoor je diep moet graven. Laat je graafmachine in de kast staan, want je reddende Koning gaat je hierbij helpen! Met deze unisex cadeaus kan jij zowel man als vrouw blij maken met de kerstdagen!

kerstcadeau unisex

Concerten! Weet jij waar je vriend of vriendin van houdt? Regel een aantal kaarten voor jullie samen of misschien voor haar/zijn vrienden, zodat zij/hij met de anderen op pad kunt gaan. Houd de concerten in de gaten, bestel ze van te voren en anders kan je ze altijd nog verkopen op Ticketswap.

kerstcadeau unisex

Niet van de muziek? Wat dacht je dan van voorstellingen? Tegenwoordig komen bijna alle cabaretiers wel naar jouw stad toe en anders in de buurt, maar ook andere voorstellingen waar de ander misschien wel van houdt, denk ook aan theaters! Neem een kijkje in de agenda en zoek iets tofs uit!

unisex kerstcadeau

Parfum! Beide zijn hier blij mee, vooral als je de goede geur te pakken hebt. Dit kan een oude parfum van hem/haar zijn, als deze bijna of op is, maar ook is het een idee om de geur aan hen te laten ruiken, voordat je deze aanschaft. Neem een staaltje mee of een sample, laat deze aan hen ruiken, vraag naar hun mening en doe dan pas je aankopen!

unisex kerstcadeaus

Ga erop uit, maar doe iets geks! Naar de bioscoop gaan is leuk, maar wat dacht je van bierproeverijen? Naar de wijngaard om daar te gaan drinken? Denk hierbij ook aan workshops, het bezoeken van vreemde museums, ga uit in andere steden en huur een hotel, inclusief een mooi ontbijt.

unisex kerstcadeaus

Games, het kan voor allebei, want niet alleen mannen houden van shooters, tegenwoordig delen veel vrouwen ook die passie. De nieuwste games worden gereleased, de oude zijn voor een prikkie op te halen, maar de oude gouden voor een vrouw blijft toch wel de Sims! Maak beide blij en koop enkele toffe games op.

Natuurlijk kan je ook gewoon bonbons halen, een weekendje weg boeken, zowel in Nederland als het buitenland, waaronder London, maar ook Antwerpen en Praag. Houd rekening met de voorkeuren voor de persoon waar jij een cadeautje voor koopt, misschien kan je zo wel tot de perfecte kerstcadeau komen!

Weet jij nog een tof cadeau?


3 Comments

 • Floortje

  21/12/2015

  Goede ideeën! Vooral om dingen als concertkaartjes of een voorstelling cadeau te doen. Vaak zijn ervaringen nog wel leuker dan tastbare, materiele cadeau’s. Zeker nuttig! :)

  Reply
 • Een weekendje weg is wel erg leuk om te geven (of te krijgen). Ik heb Kelvin eens meegenomen naar Amsterdam, en toen zij we naar zijn favoriete club Ajax geweest. Het was echt een super leuk weekend :)

  Reply
 • John

  22/12/2015

  Parfum blijft toch wel het nummer 1 kerstcadeau zeker?

  Reply

Geef een reactie