FOTOTUTORIAL: IJSBLAUWE KERSTLOOK!

Waarom ik in zo’n glinsterende bui ben? Geen idee! Het is misschien wel één van mijn favoriete kerstlooks, want het bevat veel glans, nog meer shimmers en een dosis glitters! Koele tinten, ijs- en donkerblauw, steentjes op de trui en weer een highlightertje op de lippen!

 IJSBLAUWE KERSTLOOK!

In één van mijn video’s droeg ik de blauwe kerstlook, waar ik veel complimenten over kreeg! Toevallig had ik een fototutorial opgenomen, omdat het een leuke afwisseling van de video tutorials was en variatie is gezond. Laten we beginnen met de ooglook!

 IJSBLAUWE KERSTLOOK!

Ik begin altijd op een schoon ooglid, deze voorzie ik van een primer, namelijk de Too Faced Shadow Insurance, breng een witte highlighter uit de palette aan op mijn wenkbrauwbot om de wenkbrauwen strakker te trekken en gebruik een wit oogpotlood van NYX, Jumbo Pencil in Milk, op de oogleden, zodat de kleur nog meer spreekt.

 IJSBLAUWE KERSTLOOK!

 IJSBLAUWE KERSTLOOK!

Uit de Zoeva Metallic Stones Palette pak ik een ijzige babyblauwe kleur. Deze dep ik op het middelste gedeelte van het ooglid en in de ooghoeken.

 IJSBLAUWE KERSTLOOK!

 IJSBLAUWE KERSTLOOK!

We gaan een tintje donkerder, een heldere blauwe kleur, opnieuw met shimmers, ditmaal voor in de crease, deels op het ooglid, maar alleen in de binnenste en buitenste ooghoeken.

 IJSBLAUWE KERSTLOOK!

Blend de oogschaduw tot een rookgordijn.

 IJSBLAUWE KERSTLOOK!

 IJSBLAUWE KERSTLOOK!

Nog een kleur donkerder, maar nu meer naar de nachtelijke blauwtinten. Zowel in de outer v, als de crease, als onder het oog.

 IJSBLAUWE KERSTLOOK!

Blend het opnieuw, voeg er desnoods meer blauw aan toe voor meer intensiviteit als dat nodig is én naar jouw voorkeur.

 IJSBLAUWE KERSTLOOK!

 IJSBLAUWE KERSTLOOK!

Voeg een sierlijke winged eyeliner toe, een huidkleurig potlood op de waterlijn van Essence, All I Want, maar ook krulde ik mijn wimpers, bracht een laagje Velvet Volume van Max Factor aan én plakte de Primark wimpers op met de DUO Lash Glue in Dark-Tone.

 IJSBLAUWE KERSTLOOK!

Hier zie je ze beter, namelijk de glitter op het ooglid en onder het oog! Met de Crystal Liner in Crystal Hip van NYX, bracht ik een royale glitterlaag aan op het middelste gedeelte van mijn ooglid en onderste wimperrand.

 IJSBLAUWE KERSTLOOK!

 IJSBLAUWE KERSTLOOK!

Voeg een nude lipstick aan je ooglook toe, een zachte koele kleur op de wangen en wat highlighter om de look te voltooien, natuurlijk mag wat bronzer ook niet missen! Houd je van meer pit? Een plum kleur staat hier ook bij, maar ook zachtroze en andere pasteltinten. Durf te experimenteren met je make-up look voor de feestdagen!

 IJSBLAUWE KERSTLOOK!

Is dit niet jouw look? Laat je dan niet weerhouden en bekijk ook nog de andere exemplaren die ik de afgelopen weken heb gemaakt! Elke tint kwam aanbod, van goud, naar paars, grijs, lavendel, maar ook goud en groen! Check de december categorie aan de zijkant of klik hier.

Ga jij voor blauw dit jaar?


6 Comments

 • Kiss & Make-up

  22/12/2015

  Een echte ice queen, praaaachtig!

  Reply
 • Irma

  22/12/2015

  Prachtig!
  Deze kleur staat jou zó goed!

  Reply
 • mariëlle

  22/12/2015

  I loveeeeeee it ♡

  Reply
 • Wauw, ijzig en mooi! Nu de sneeuw nog :)

  Reply
 • Marina

  22/12/2015

  Supermooie ooglook en goed uitgelegd. Ik ga deze look met soortgelijke kleuren oogschaduw zeker uitproberen :-D

  Reply
 • femketje

  22/12/2015

  zooo mooi blauw is zeker niet lelijk :D

  Reply

Geef een reactie