LAATSTE DAG VAN HET GLAZEN HUIS 2015!

Met smart zat ik te wachten tot het nieuws werd gereleased, namelijk de DJ’s die zouden verschijnen in het Glazen Huis. Een hele happening voor een goed doel waar zij zich voor inzetten, maar ook waar jij aan kunt deelnemen! Dit jaar zet het Glazen Huis zich in voor de toekomst van jongeren in oorlogs- en conflictgebieden. Helaas is de laatste dag aangebroken, maar jij kunt nog de eindstand veranderen!

serious request 2015

Op donderdagavond 18 december 2015 werd het Glazen Huis afgesloten, waar de DJ’s een week lang overleven, zonder vast voedsel. Zij mogen wel drinken en krijgen de goorste sapjes om in leven te blijven om zo aandacht te vragen voor het doel wat ieder jaar veranderd. Wil je weten wat het doel vorig jaar was? Klik hier en bekijk ook meteen wat er met het geld is gebeurd!

serious request 2015

Een totaal ander Glazen Huis dan we zijn gewend, zo vielen enkele top DJ’s weg, maar ook veilingtv was niet aanwezig en Eric Corton ging vorig jaar met pensioen. Dat weerhielden de drie DJ’s, Domien, Giel en Paul niet, want zij knalde samen met Heerlen, waar het huis dit jaar staat, het dak eraf!

Zeven dagen lang draaien zij non-stop muzieknummers die jij kan aanvragen door middel van Twitter, maar ook de telefoon of het internet. Daarnaast kun je sms-berichten verzenden die €0,90 per stuk zijn, direct doneren, maar ook is het mogelijk om mee te Twitteren via de hashtag #SR15, maar dat geldt ook voor Instagram én zij hebben ook dit jaar de 3FM-app waar jij je foto kunt insturen.

serious request 2015

Kom zelf in actie en richt jouw eigen inzamelingsactie op! Bak net zoals Michiel een paar duizend cupcakes en verkoop deze of ga aan de slag met jouw specialiteiten en kwaliteiten, zodat jij op jouw manier geld in kunt verzamelen. Ben je te laat? En lukt het jou niet meer om dit jaar nog een actie op te zetten? In 2016 komt er ook gewoon een Glazen Huis en kun je dan doneren!

Dankzij de bekende Nederlanders, muzikanten en nog veel meer dames en heren is het ook mogelijk om te bieden op stukken op de veiling, opnieuw zal het geld naar het goede doel gaan. Zo staan er huiskamerconcerten te koop, maar ook gouden platen van zangers, een tour van Kensington en Armin van Buuren, maar ook een gitaar gesigneerd door The Script en nog veel meer!

serious request 2015

Er zijn meerdere opties, want zo heb je ook nog de webshop waar je Serious Request 2015 gerelateerde producten kan kopen, zoals een mok, T-shirts, hoodies en meer! Elke euro telt, foto, berichtje maar ook elk sms’je, want daarmee help jij een kind verder. Je redt een leven, so keep them coming!

Heb jij gedoneerd dit jaar?

Bron foto’s: Npo3fm.nl/seriousrequest

3 Comments

 • Irma

  24/12/2015

  Ieder jaar is het weer zo’n goede actie!
  Ze doen het weer super, vandaar dat ik ook wat gedoneerd heb.
  Je moet het maar kunnen!

  Reply
 • Nadia

  24/12/2015

  Vorig jaar ben ik er ook naartoe geweest, echt leuk om het eens in het echt te zien.
  Dit jaar ben ik er bijna niet mee bezig geweest.. maar Domien is wel leuk ^^ hahaha
  Gerard Ekdom vond ik altijd wel het gezicht van Het Glazen Huis, hij is wel een verlies!

  Reply
 • Fleur

  24/12/2015

  Ja hoi! Eindelijk is iemand die iets positiefs schrijft over Serious Request 2015!
  Ik ben er gister en eergisteren geweest en ik moet zeggen ik vond het ook anders. Ik miste Eric, Coen en Sander en de veiling tv ook stiekem wel een beetje. Niet dat dit jaar minder leuk was! Domien, Paul en Giel hebben geknald en wat een top opbrengst! Ik zou zeggen op naar volgend jaar!

  Reply

Geef een reactie