TUTORIALS VOOR ELKE STAP UIT JOUW MAKE-UP LOOK!

Morgen is het zo ver, eerste kerstdag! Heerlijk genieten van de gezelligheid, de mooie tijd samen, maar ook de geweldige sfeer die nauwelijks te omschrijven is. Deftig zit je aan de dinertafel waar het gourmetstel op staat te pruttelen, maar laten we enkele uren terugspoelen, namelijk de make-up sessie in de ochtend. Een complete tutorial voor elke stap in jouw make-up look!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Het creëren van een basis is belangrijk, pak daarom meteen de hoofdpunten aan, waaronder het primen van je gezicht! Contour als een baas, highlight en shape, maar ook de glanzende highlighter op de jubeenderen, wat blush op de wangen en dat allemaal in deze handige video!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De basis is heel leuk, maar als je niet weet wat highlighten en contouren is, dan loop je al vrij snel vast. Geen zorgen, geen paniek, want ook hiervan is een video verschenen op YouTube. Dit is wel een vrij extreme variant, probeer niet een te lichte concealer te pakken, experimenteer nu je nog de tijd hebt.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Meer schaduw in het gezicht met wat bronzer om je jukbeenderen meer naar voren te halen, maar ook om het gezicht slanker te laten lijken. Het is allemaal mogelijk met make-up producten, maar shapen is en blijft moeilijk. Na jaren heb ik het redelijk onder de knie en in deze video leer ik jou hoe ikzelf te werk ga en wat mijn aandachtspunten zijn!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Wenkbrauwen geven je look meer power, maar ook je gezichtsuitdrukking zet je nog meer kracht bij. Niet alleen dat, want ook op foto’s oogt dit mooier en wie wilt dat nou niet? FAB eruit zien zonder dat je verbaasd kijkt. Check mijn wenkbrauw routine van 2015 out!

Klik hier als je de tutorial niet kunt bekijken.

Misschien ga je wel voor glitters dit jaar? Dan wil je niet dat de helft op je gezicht belandt, waardoor mensen spontaan de muziek keihard zetten, want ja, je lijkt op een discobal. Geen zorgen, want ook hiervoor heb ik een tutorial, zodat jij glitterend de dagen door kunt, zonder fall out!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Na het aanbrengen van je gezichtsbasis, het naar voren halen van de mooiste punten in je gezicht, maar ook het wegwerken van de mindere mooie oppervlaktes, ga je over naar je ooglook. De oogschaduw zit erop, maar de eyeliner is een hel. Nee, Houston, we don’t have a problem, want wij hebben een winged eyeliner tutorial hier! Kleine tips en tricks, inclusief nog wat extra informatie in de infobox!

 Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Nepwimpers, die kunnen niet missen bij een kerstlook! Sowieso maken ze een normale make-uplook nog mooier dan het al is. De lange plastic dotten geven je de zwoele look, maar het is verdomd moeilijk om die nepharen op te plakken. Gebruik daarom deze tutorial, inclusief handige tips en binnen een handomdraai ben jij binnenkort ook voorzien van falsies!

Klik hier om de lipstick tutorial te bekijken.

Klik hier om de vloeibare lipstick tutorial te bekijken.

Nu je make-up look bijna compleet is, missen we alleen nog een kleur op de lippen! Het aanbrengen van een lipstick kan je makkelijk afgaan, maar de vloeibare varianten zijn wat gewaagder. Daarom verschenen er van beide lipproducten een tutorial, zodat jij weet hoe je met beide om moet gaan!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Wil je liever geen lipstick? Maar wel grote lippen? Dan ben je hier aan het goede adres, want met een lidpotlood verander ik mijn eenvoudige lippen in die van Kylie Jenner! Geen plummers, geen speciale behandelingen of fillers. Nee, gewoon een manier van aanbrengen en opnieuw highlighten!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Heb je een laag uitgesneden jurk, maar vallen je boobs wat weg? Of wil je meer indruk wekken dan dat je daadwerkelijk hebt? Dat is geen enkel probleem, want met deze tutorial vergroot jij jouw bos hout voor de deur naar een getemd oerwoud. Pas op, leg de nadruk er niet te erg op, maar volg goed jouw eigen vormen, blend het tot een egaal resultaat en geniet van een grote voorkant voor hoelang het duurt. In de avond krimp je gewoon een cupmaat, omdat het kan!

Zo heb je alle tutorials op een rij, kan jij kiezen welke jij wilt zien en misschien zit je in nood, weet je niet meer hoe het moet of het lukt niet meer, geen zorgen. Je Koning dekt altijd je rug, daarom deze hele reeks speciaal voor jou. Hiermee kom jij de feestdagen door!

Welke tutorial mis jij? En welke wil jij volgend jaar zien?


One Comments

 • Irma

  24/12/2015

  Yes girl! Te gek dat je ook gewoon de basics nog uitlegt.
  Iedereen heeft zo z’n eigen trucjes en het is heel verfrissend om die van anderen te horen.
  Ik leer echt veel van je!

  Reply

Geef een reactie