BEN NYE CREME HIGHLIGHT NATURAL LITE!

Hoe dichter bij we het nieuwe jaar kwamen, hoe groter mijn wallen werden! Niet alleen zat ik volledig in de stress voor het geheime project, werkte ik mij uit de naad voor de feestdagen, maar moesten we ook groot het nieuwe jaar inluiden! Dat deden we zonder wallen, althans, geen zichtbare wallen, want daarvoor had ik de Ben Nye Creme Highlight in Natural Lite!

BEN NYE CREME HIGHLIGHT NATURAL LITE!

BEN NYE CREME HIGHLIGHT NATURAL LITE!

Sinds een aantal jaar ligt Ben Nye bij mij onder de kerstboom, want het merk heeft mij in zijn greep. Het heeft mij hart veroverd met de ranzige bloedsoorten, de uniekste kleuren qua cream kleuren, maar ook hun make-up items zijn fantastisch. Een proefdiervrij merk voor een schappelijk prijsje en een assortiment waar je U tegen zegt!

BEN NYE CREME HIGHLIGHT NATURAL LITE!

BEN NYE CREME HIGHLIGHT NATURAL LITE!

Niet alleen gaan zij tot hele donkere tinten voor de dames en heren met een donkere huid, maar ook de lichte huiden hebben baat bij Ben Nye! Vorig jaar kon je de lichtste concealer al bewonderen, maar omdat die net ietsjes te licht was, besloot ik een tint eronder te gaan zitten, namelijk de Natural Lite.

BEN NYE CREME HIGHLIGHT NATURAL LITE!

BEN NYE CREME HIGHLIGHT NATURAL LITE!

BEN NYE CREME HIGHLIGHT NATURAL LITE!

Weer de eenvoudige verpakking, niet teveel poespas, maar gewoon een ronde plastic verpakking met een transparante schroefdeksel, zodat je weet waar je aan toe bent. Geen onzin, maar een concealer die komt voor zijn werking, niet om jou te verlekkeren in je stash. Alhoewel het nog steeds een plaatje is.

BEN NYE CREME HIGHLIGHT NATURAL LITE!

BEN NYE CREME HIGHLIGHT NATURAL LITE!

Het swatchen kon niet op zich wachten, want het liefst smeerde ik mijn hoofd vol met het nieuwe goedje, aangezien de vorige mij zo goed was bevallen. Of zou het juist nu tegenvallen, omdat de voorgaande concealer zo goed was? Eenmaal bij het maken van de swatch gleed mijn vinger als het ware over het product, liet een uitmuntende, romige dekking achter en geen imperfecties te zien.

BEN NYE CREME HIGHLIGHT NATURAL LITE!

BEN NYE CREME HIGHLIGHT NATURAL LITE!

Eenmaal bij het aanbrengen van Natural Lite onder mijn ogen, maar ook op de kaaklijn leek het net op boter. Niet vettig, maar het is heel zacht van structuur. Makkelijk weg te blenden, beter dan Ultra Lite én het viel mij op dat ik geen opgedroogde stukken product tegenkwam. Soms vervaag je het niet goed, krijg je de fout niet meer uit je foundation, dat heb ik met dit product tot nu toe niet gehad!

Gwen Stefani Meets Cynthia '15!

BEN NYE CREME HIGHLIGHT NATURAL LITE!

Natural Lite past net wat beter bij mijn huidteint, alhoewel ik ook Ultra Lite er nog steeds bij pak, vooral om de binnenste gedeelte van mijn wallen onder handen te nemen. De concealer doet zijn werking, niet alleen als highlighter, maar ook enorm dekkend, vlakt oneffenheden uit en trekt niet in de lijnen, nadat ik het heb gefixeerd met poeder. De finishing is ook mind-blowing, net fluweel!

Opnieuw een pareltje van Ben Nye, want met de Creme Highlight kan je blokkeren, uitvagen en highlighten in één op een goedkope, proefdiervrije manier, zonder dat het in de fijne lijnen gaat zitten! Het merk maakt mij enorm gelukkig, weinig slaap hebben en er toch FAB uitzien, YAS!

De Ben Nye Creme Highlight in Natural Lite is verkrijgbaar bij CRC voor €5,56! Pas op met de verzendkosten én de invoerkosten. Het merk wordt ook verkocht bij MakeupMania.

Heb jij producten van Ben Nye in bezit?


4 Comments

 • mariëlle

  05/01/2016

  Ik heb van de week alle niet dierproefvrije merken er uit gesodemieterd! Ik ga je blog eens afstruinen naar leuke merken, dit klinkt alvast goed!

  Reply
 • Irma

  05/01/2016

  Ooooh mijn handen jeuken om dit te kopen!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  05/01/2016

  Ik vond hem in de pan erg donker ogen, maar op je gezicht was het een heel stuk beter

  Reply
 • Floortje

  05/01/2016

  Woohoo, sounds gooood! Ik wil Ben Nye al lang uitproberen, maar omdat de ingrediënten vaak niet veel soeps zijn blijf ik er vandaan, maar hiervan zijn de ingrediënten A-okay! Oh enneh, de laatste twee foto’s… gurl you gorgeous!

  Reply

Geef een reactie