Last week, I was thankful for.. #83

Het begon al goed, want niet had ik drie, maar vier kerstdagen, ondanks dat ik de laatste dag hier en daar wat dingen moest doen voor mijn werk, maar als je doet wat je leuk vindt is dat minder erg! Zalige dagen, maar veel te doen, toffe dingen, waardoor ik écht genoot. Jammer dat de feestdagen voorbij zijn, maar er zitten zoveel leuke dingen in het vooruitzicht, dat ik niet kan wachten tot januari pas écht begint! Last week, I was blessed and thankful for..

pinterest qoute

Luieren – Teen Mom Marathon – Sims 3 – Amerikaanse Pringles – met Mompop spelen – de eerste vuurwerkknallen op de verkoopdag – Roy Donders – de open haard – de dolls die mijn foto’s, artikelen en video’s delen! (I SEE YOU!) – uitgaan met mijn broeders van andere moeders – vuurwerk kijken – hilarische artikelen schrijven – buiten de deur werken – carpaccio met pesto – recepten zoeken voor oud en nieuw – de oranje maan – football – 4000 followers op IG! – het kopen van vuurwerk – editen van lange video’s – het maken van lekkere foodies – Pap’s homemade oliebollen – het maken + bikken van churros – de douchefoam van Rituals – leftovers van kerst – Grey’s Anatomy – het behalen van 7900 abonnees! – lekkernij – afsteken van vuurwerk – het kerstcadeau van Naab – ASMR – 4,000,000 views op mijn trypophobia hand!! – verse sinaasappelsap – het ontdekken van een nieuwe hairdo – glitter looks – het editen van de video met de Naab –  China Glaze nagellak “Bend over Backwards” – gourmetten – Shameless! – in de SFX make-upde video die goed wordt bekeken! – het hebben van veel creatieve ideeën – homemade egg nog2900 abonnees op het Nederlandse kanaal! – goed het nieuwe jaar instappen.

Waar was jij dankbaar voor afgelopen week?


4 Comments

 • Kiss & Make-up

  08/01/2016

  Jaaaa, vuurwerk, da’s altijd een hoogtepunt eh! Wij hebben dit jaar ook veel afgestoken. Denk dat het wel voor 1000 euro was, het bleeft maar gaan en duren :-O Looked hella profesh, too.

  Reply
 • femketje

  08/01/2016

  jaaa de teen mom marathon :D

  Reply
 • Irma

  08/01/2016

  Oooh, ik heb zulk prachtig vuurwerk gezien dit jaar! MIND-BLOWING.
  En ik ben ook weer bezig met Grey’s!

  Reply
 • Dana

  08/01/2016

  ahhhh all je achievements met je awesome videos! Go girl :D

  Reply

Geef een reactie