ORIFLAME GIORDANI GOLD SHEER POWDER!

Het uitproberen van producten is een nieuwe ervaring op zich, want je weet nooit hoe het gaat uitpakken. Men is helemaal fan van een item, maar misschien valt het bij jou wel tegen? Mijn reviews nemen enorm veel tijd in beslag, zowel het schrijven als het uitproberen, maar bij de eerste dep poging op het gezicht met de Oriflame Giordani Gold Sheer Powder wist ik het meteen, dit is de nieuwe holygrail!

ORIFLAME GIORDANI GOLD SHEER POWDER!

ORIFLAME GIORDANI GOLD SHEER POWDER!

ORIFLAME GIORDANI GOLD SHEER POWDER!

Niet alleen ben ik in trance door de overweldigende verpakking, want bij Oriflame weten zij hoe ze het moeten aanpakken om elk man- en vrouwenhart te laten kloppen. Hoogglans zwart met goud accenten, maar bij het openen van de poeder komt de poederspons te voorschijn, inclusief een handige spiegel, waardoor de poederdoos ook ideaal is om mee te nemen! Het merk test nog steeds op dieren.

ORIFLAME GIORDANI GOLD SHEER POWDER!

ORIFLAME GIORDANI GOLD SHEER POWDER!

ORIFLAME GIORDANI GOLD SHEER POWDER!

Een mooie inhoud met maar liefst 9g, inclusief SPF 15! Het is niet veel, maar alle beetjes helpen in de make-up! Daarnaast is het een translucent powder, wat inhoud dat deze voor elke huidteint geschikt is. Het oogt naar een lichte huidteint, maar eenmaal op de huid wordt deze neutraal en oplichtend. Perfect ook voor de lichtere dames onder ons!

ORIFLAME GIORDANI GOLD SHEER POWDER!

Mijn voorkeur gaat uit naar dit soort powder puffs, dankzij de compactheid van de poederspons is de dekking vele malen beter! Geen vlekken, smudges of andere ongewenste praktijken, maar een egale basis, waarop je kunt gaan shapen. Dat gebeurde ook toen ik overstapte naar deze puffs.

ORIFLAME GIORDANI GOLD SHEER POWDER!

ORIFLAME GIORDANI GOLD SHEER POWDER!

ORIFLAME GIORDANI GOLD SHEER POWDER!

Over de kleur kunnen de meningen verschillen, want het is translucent, maar hier en daar spot ik een zachtperzik tintje, maar eenmaal aangebracht verandert dit naar een oplichtende highlighter, waardoor je gezicht beter naar voren komt. De finish is mindblowing! Het oogt en voelt als fluweel met een dekking waar je U tegen zegt! Het gaat ook creasing tegen en zoals ik al eerder vertelde ontstaan door de applicator een egale basis.

ORIFLAME GIORDANI GOLD AGE DEFYING FOUNDATIONS + PRIMER!

FOTD: OKERGEEL.

Probeer lichte concealers onder de poeder te voorkomen, want dit versterkt elkaar, waardoor je lichter uitpakt dan je wilt. Alhoewel, het is meer zichtbaar op de camera dan in real life. Verliefd ging ik enthousiast aan de slag, want als je een favoriet product heb, laat je het niet meer los, maar de pan is gehit.. ja, zelfs Naab liep hiermee weg!

De Oriflame Giordani Gold Sheer Powder is verkrijgbaar drie kleuren, namelijk Light, Natural en Translucent in de webshop van Oriflame en de Oriflame adviseuses voor €29, maar afgeprijsd naar €19,99!

Ben jij bekend met de Oriflame gezichtspoeders?


One Comments

 • Irma

  08/01/2016

  Looks good!
  Ik heb laatst een poeder gekocht die toch net ietsjes te donker is met mijn bleke huid!
  Deze zou top zijn!

  Reply

Geef een reactie