ADELE MEETS CYNTHIA ’16!

Het nieuwe nummer was adembenemend, maar ook haar eyeliner die weer on point zat en wat dacht je van haar contouring?! Houd mij tegen! Of niet, want ik spotte de jonge zangeres in de wandelgangen, vroeg naar het nummer van haar visagiste en ging theeleuten over het nieuwe album wat is gereleased. Ja, zij weet wat muziek én make-up is. Natuurlijk heb ik het over Adele Meets Cynthia!

ADELE MEETS CYNTHIA '16!

Klik hier als je niet de video kunt bekijken.

Bij Graham verscheen zij op de stoel, waar ze er weer waanzinnig uitzag in een groene jurk met gouden accent die terugkwamen in haar make-up look. Zowel op haar oogleden als op de jukbeenderen, want de highlighter is KILLING.

ADELE MEETS CYNTHIA '16!

ADELE MEETS CYNTHIA '16!

FOTD: GLITTERS MET KERST!

ADELE MEETS CYNTHIA '16!
paarse oud en nieuw look

Ze is en blijft flawless, want ook haar gezicht was compleet egaal! Zelf moest ik aardig wat wegmoffelen, maar natuurlijk begon ik als eerst met de Primer van Max Factor. Daaroverheen kwam de Oriflame foundation met de geweldige lichte strepen die gemaakt werden door de Ben Nye Creme Highlight, zowel in Natural Lite als in Ultra Lite om de oneffenheden op de achtergrond te krijgen.

ADELE MEETS CYNTHIA '16!

FOTD: NAKED!

ADELE MEETS CYNTHIA '16!

ADELE MEETS CYNTHIA '16!

Om de boel te fixeren combineerde ik twee poeders van Ben Nye met elkaar, de Banana Powder met de Colorless Face Powder. Haar contouring is on point, maar de NYX Blush in Taupe komt redelijk dicht in de buurt, vooral gecombineerd met Spice van hetzelfde merk op de appels van mijn wangen. Als klap op de vuurpijl, twee highlights op het gezicht, Kiko Water Eyeshadow in 227 en Casual Elegance van Zoeva, uit de Naturally Yours Palette.

IMG_5526ADELE MEETS CYNTHIA '16!

FOTD: GLITTERS MET KERST!

Dacht je dat, dat al veel was? Houd je dan maar vast voor de ooglook, want die is nog ingewikkelder. We beginnen met twee primers, namelijk de Too Faced Shadow Insurance en het NYX Jumbo Pencil in Milk. Daaroverheen komt een romige geeloranje oogschaduw uit de Makeup Treasure Box overheen en op het middelste gedeelte van mijn ooglid Honey Pot, afkomstig van de Too Faced Natural Eye Palette.

ADELE MEETS CYNTHIA '16!

ADELE MEETS CYNTHIA '16!

In de crease vervaagde ik Oro van NYX, maar de Ultra Pearl Mania oogschaduw nam ik ook mee onder het oog. Terug naar de arcadeboog waar ik Cocoa Puff met Sexpresso mengde om deze intenser te maken, ietsjes langs de onderste wimperrand en koos voor de Kiko + Casual Elegance highlighter als magische duo op het wenkbrauwbot én in de binnenste ooghoeken.

ADELE MEETS CYNTHIA '16!

ADELE MEETS CYNTHIA '16!

De ooglook maakte ik compleet met een reuze winged eyeliner voor mijn doen, maar groot was deze zeker. Een goede staart waarmee ik kan wegvliegen, maar vervolgens de wimpers krullen, een laagje Max Factor Volume Mascara aanbrengen en de nepwimpers van de Primark opplakken met de DUO Lash Glue in Dark-Tone. Een huidkleurig oogpotlood van Essence op de waterlijn in All I Want.

ADELE MEETS CYNTHIA '16!

ADELE MEETS CYNTHIA '16!

ADELE MEETS CYNTHIA '16!

Geen zorgen, want op de lippen is het een stuk rustiger op de highlighter van Casual Elegance na. Met de Max Factor Lipstick in Pink Brandy voorzag ik de lippen van een koraalachtige kleur, maar om deze mat te krijgen depte ik de losse poeder van Ben Nye eroverheen. Tada, matte lippen in een hand omdraai.

ADELE MEETS CYNTHIA '16!

Mijn haar gooide ik los, trok een bijpassende trui aan om helemaal voor mijn Adele-look te gaan. Sinds het optreden ben ik weer in de sferen van Adele. Ze is en blijft een geweldige zangeres met een gouden stem waar je urenlang naar kunt luisteren. Haar make-up looks zijn ook mind-blowing, échte plaatjes!

Wat is jouw favoriete nummer van Adele?


4 Comments

 • Floortje

  09/01/2016

  Whoah! Deze look staat je prachtig! En je natuurlijke, ongestijlde haar (als dat het is) is ook zo pretty! :o Meid, een lichte taupekleur als highlighter? …I need to take a seat. That’s genius right there. Zo creatief! LOVE IT

  Reply
 • Manon

  09/01/2016

  Je hebt een hele pretty look gemaakt!

  Reply
 • Irma

  09/01/2016

  FLAWLESS!
  Heb je trouwens je wenkbrauwen iets anders gedaan?
  Ze lijken iets opvallender ofzo. It looks gorge anyway!

  Reply
 • femketje

  10/01/2016

  gotta love the wing :D

  Reply

Geef een reactie