6 VREEMDE MANIEREN OM CALORIEËN TE VERBRANDEN!

Het nieuwe jaar is van start gegaan en wij omarmen de nieuwe en meest gekste voornemens, maar ook de oude en standaard doelen vallen weer in de smaak, waaronder gezonder leven, stoppen met roken, meer sparen en de meest bekende, afvallen! Vandaag maak ik het makkelijk voor jou met tien gekke manieren calorieën te verbranden!

makkelijk calorieën verbranden

1. Appen. Het klinkt heel gek, maar wist je dat je met intensief whatsappen, sms’en en andere smartphone praktijken waar je typt minimaal 40 calorieën per uur kan verbranden? Door de krampachtige houding, het bewegen en de inspanning verbrand je die rakkers met gemak!

makkelijk calorieën verbranden

2. Een bekende manier om meer te verbranden is de kachel lager zetten of volledig uit met de koudere dagen. Het lichaam moet op een bepaalde temperatuur blijven, zodat het goed functioneert. Zodra het te ver zakt, zal je lichaam zelf harder gaan werken om warm te worden/blijven, waardoor je meer gaat verbanden!

makkelijk calorieën verbranden

3. Koffie, het is en blijft een key om af te vallen! Dankzij de caffeine verbrandt je meer calorieën. Wist je dat Christian Bale alleen koffie dronk en tonijn at voor zijn rol in The Machinist? Maak geen gebruik van zoetjes, melk of suiker.

makkelijk calorieën verbranden

4. Lachen is gezond, letterlijk en figuurlijk, want als je minimaal 15 minuten lacht per dag, verbrand je maar liefst 50 calorieën. Kijk veel komedies, zorg dat je dingen hebt waarom je kunt lachen, want je mood zal zelf ook een stuk beter worden. Niet alleen verbrand je ermee, maar je maakt ook stoffen aan in de hersenen, zodat je je prettiger voelt!

makkelijk calorieën verbranden

5. Dit was mijn truc en nog steeds, want als ik niet kon sporten, ging ik slapen! Zelf kan ik niet overdag slapen, maar dat is juist hier wel de bedoeling van. Een schoonheidsdutje geeft je niet alleen veel power, maar ook verbrand je tijdens het dutten calorieën, net zoals in je slaapuren in de nacht!

jett rebel

6. Zingen helpt ook bij het verbranden van calorieën! Als je meezingt uit volle borst span je spieren aan en die zorgen er weer voor dat de boel wordt verbrandt. Pak jouw favoriete nummer erbij en zing minimaal tien keer jouw favoriete song om zo’n 100 calorieën te verbranden!

Naast dat je jezelf dunner kunt denken, verbaasde mij het enorm dat het mogelijk is om jezelf dun te appen. You say what?! Slapen is gezond, net zoals lachen en genieten. Stofzuigen en afstoffen is ook een key om jouw dagelijkse workout in het huishouden af te kunnen vinken! Vind je dat het ook niet tijd wordt om weer iets lekkers te snoepen? Zing gewoon keihard mee, doe er een dansje bij, maar het belangrijkste, doe het voor jezelf, omdat jij je er prettig bij voelt. Succes dolls!

Wat is de gekste manier volgens jou om calorieën te verbranden?


2 Comments

 • Kiss & Make-up

  12/01/2016

  Hahaha, lazy calorie burning ;-) Gewoon staan in plaats van zitten maakt ook al een verschil.

  Reply
 • Irma

  12/01/2016

  Hahaha ik ben zelf nog het meeste fan van een dansje doen.
  Je wordt er heel vrolijk van en het warmt je ook lekker op!

  Reply

Geef een reactie