Last week, I was thankful for.. #84

Misschien heb je het wel gemerkt of niet, maar vorige week was ik haast niet vindbaar op social media, behalve Snapchat(Queenkingg!) waar ik je op de hoogte houd van bepaalde zaken in mijn privéleven. Rustig aan nam ik afscheid van 2015, zodat ik met beide benen het nieuwe jaar in kon springen, want het jaar gaat veel brengen, veel eisen, maar het jaar waarin ik ook veel ga doen! De eerste werkweek begon weer, maar ik was enorm dankbaar voor..

“Shit happens when you trust the wrong people.”

 

Kerststol – stormachtige dagen – Rudolph’s Bakery – aan de video’s werken – Rob Dyke – lieve berichten van bezoekers – de eerste sneeuwvlokken in Nederland – de geweldige reacties op de video met Naab!uitkijken naar het weekend – het geheime project – nagels lakken met blauw en goudgroene glitters – het bijwerken van social media fronten – cover “Gimme Shelter” van The Rolling Stones – vooruitwerken – mijn sick mind – Ed Sheeran – Grey’s Anatomy – Mam’s zelfgemaakte appeltaart – de openbare – play off game van de Packers – niet verbitterd raken – LA Splash lipstick in OG Ghoulish – het leuke contact met bezoekers/followers – 8,000 subscribers! – het bijwerken van de website -het behalen van mijn eerste doel in 2016 – het bouwen van mijn BK-shop –  filmen met Naab – Mom’s Home Alone koekjes – de hilarische pogingen om het geheime project te raden – een mini projectje voor het Nederlandse kanaalhet eindresultaat van de SFX-look – drankjes doen met de broeders – Catfish marathon – de verandering die gaat komen – de douchefoam van Rituals – de nieuwe producten van Kiko – uitkijken naar Shameless – Young E. – avondje gieren met de bro – een vrije zondag.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


3 Comments

 • femketje

  14/01/2016

  jaaa catfish marathon was ook weer epic XD die ene aflevering met die rare dude die naar z’n damn kelder ging om zijn haar nog ff goed te doen toen de hele crew er al was… en dat meisje maar wachten in die rare z’n woonkamer XD

  Reply
 • Irma

  14/01/2016

  Giiirl, van al jouw mams baksels krijg ik ook echt zin om weer wat te bakken!
  Moet maar snel weer koekjes gaan maken!

  Reply
 • Joy

  14/01/2016

  Bunnnnies! Maar ik ben eigelijk altijd wel dankbaar voor bunnies <3

  Gefeliciteerd met je 8000 subs trouwens!

  Joe!

  -X-

  Reply

Geef een reactie