DUMMY THE CLOWN MEETS CYNTHIA!

Rondhangend op de kermis, waar je de enge gluiperds al eens kon spotten. Halloween Frights Night was ook een dingetje waarvan je hartslag schoot richting de ruimte. Lugubere looks met de meest engste figuren die er rondlopen, maar wist je dat een tijdje terug ook de clowns op de straat werden gespot? Starend in het niets op de hoek van de straat.. een verdrietige, maar enge clow, bekend als Dummy the Clown Meets Cynthia!

DUMMY THE CLOWN MEETS CYNTHIA!

Geen fancy pruiken die hier aanwezig zijn, maar wel een volle kop met haar wat hangt tot op mijn butt. Dit knoopte ik omhoog, zodat ik twee grote knotten kreeg voor het eindresultaat. Geen lenzen, gewoon mijn wenkbrauwen behouden en beginnen met een witte basis van Snazaroo! Om het nog vreemder en freaky te maken, besloot ik alleen een cirkel aan te brengen, niet het hele gezicht in de wit.

DUMMY THE CLOWN MEETS CYNTHIA!

DUMMY THE CLOWN MEETS CYNTHIA!

Met een schitterende rood, Bright Red, van hetzelfde merk maakte ik grote dikke clowns lippen, waardoor het plaatje al snel op zijn plek valt. Twee dotten aan de zijkanten waar de wangen vormen, zodat je ze kon connecten voor het vergroten van de mond. Wees niet bang, maak het lekker overdreven. Met dezelfde kleur schilderde ik ook mijn neus rood.

DUMMY THE CLOWN MEETS CYNTHIA!

Van Grimas greep ik de blauwe kleur uit mijn stash, trok mijn oogleden door op het voorhoofd en maakte ze een beetje verdrietig door de oogleden naar binnen te trekken in een kromming. Met wat zwart van Snazaroo weer maakte ik de arcadeboog, het ooglid en onder het oog de boel donkerder, niet te vergeten het zwarte oogpotlood op de waterlijn van Bellàpierre.

DUMMY THE CLOWN MEETS CYNTHIA!

DUMMY THE CLOWN MEETS CYNTHIA!

De basis zit erop, want je kunt het ook zo laten, waardoor je clown schattig oogt, laat dan ook het zwart in je grime look weg. Wil je een stapje verder gaan? Maak gebruik van de zwarte schmink trek alle lijnen in je gezicht na, volg de rimpels, creëer nieuwe, vervaag alles, maak een buttchin, veel schaduw, enge wangen en een grote frons. De trieste hangende wenkbrauwen op het voorhoofd moet je niet vergeten!

DUMMY THE CLOWN MEETS CYNTHIA!

Hier en daar volg ik wat lijnen voor de outlining om de look nog meer naar voren te halen, highlight mijn neus en om de clown nog triester te laten kijken trok ik van mijn onderste wimperrand een zwarte uitloper. Neptanden in van de Action en gaan met die banaan!

Stiekem zou ik nog steeds een keer zo’n look naar buiten willen dragen en ook op de hoek van mijn woonplaats gaan staan om mensen de kriebels te geven. Kan je niet tegen clowns of heb je de fobie, zoek dan niet naar de nieuwsberichten, want ze zijn écht heel bizar, vooral de videobeelden.

Ben jij bekend met het nieuwsbericht? En wat is jouw mening over clowns?


6 Comments

 • Iris

  16/01/2016

  Zoals altijd, weer super awesome!

  Reply
 • Irma

  16/01/2016

  Well done girl!
  Die outlining maakt het heel realistisch!
  Wel creepy AF

  Reply
 • Zielig en griezelig xD En die tandjes, haha

  Reply
 • Manon

  16/01/2016

  wauw zo gaaf

  Reply
 • Kiss & Make-up

  16/01/2016

  Die clown is zielig en creepy tegelijk, hah :-)

  Reply
 • Mieke

  17/01/2016

  Aah, geweldig gedaan Cynth! :D

  Reply

Geef een reactie