Last week, I was thankful for.. #85

Deze week had je de verkeerde aan mij, want je Koning was on fire, zowel op haatgebied als het fiksen van zaken. Het weekend had ik ook zeker nodig, want het was intensief, maar nodig. Niet alleen ben ik enorm opgeschoten met het geheime project, maar komt ook de datum dichterbij, waardoor de zenuwen nog hoger oplopen. Wat heb ik er zin in! Last week, I was thankful for.. 

pinterest quote

Victory Monday – doorwerken – regen op het dakraam – het ontwerpen van mijn eigen logo – nachtwerk met het geheime project – men die mijn looks namaakt! – Shane’s podcast – de leuke comments op de video’s – gezellig snappen met bezoekers – initiatief nemen – erwtensoep van dem Mum – hilarische voice over gesprekken met Naab – 4100 followers op IGglitters in ooglooks – vooruitwerken – het kopen van beautykoning.nl – ASMR – uitkijken naar de volgende playoff game – mijn nieuwe bureaulampen – lieve reacties op foto’s – aanpakken van mijn copyright – soundtrack van Dango Unchained – The Psychic Twins – Virtual Riot –  Mom’s goddelijke walnootkoekjes – het publiceren van een SFX look op de site – 3000 abonnees op CynthiaKoning! – avondjes uit – de palette van Morphe Brushes – één van de belangrijkste dingen voor het geheime project gefikst – knotten in het haar – sneeuwvlokken – 4,400,000+ views op de hand! – Pinterest – bezoekersmail! 

Waar was jij dankbaar voor?


One Comments

  • Irma

    18/01/2016

    Ik ben ZO vreselijk nieuwsgierig naar je geheime project! Ik kan echt niet veel langer meer wachten.
    En thaaanks voor het delen van Shane’s podcast! Ik heb morgen een engels luisterexamen, dus ik ik hem helemaal luisteren :)

    Reply

Geef een reactie