MIJN BEAUTYFAILS 2: Teveel roze, te grote lippen en te geel..

Van de cocaine strepen op het gezicht naar de boze donkere wenkbrauwen, terwijl je eigenlijk heel vriendelijk bent en geen drugsprobleem hebt. Te roze wangen en dat ook nog eens in combinatie met een rode lipstick, want ja, als je toch bezig bent.. Sweet baby Jesus, wat sloeg ik de plank vaak mis! Mijn beautyfails zijn hilarisch, nu, toen niet.. welkom bij deel twee!

PAARS MET KERST!

Het gebruiken van blush, dat was niet mijn ding, maarja, het werd mij opgedwongen. Vervolgens ging ik er maar mee aan de slag. Het zag er niet uit, maar voor mijn doen, best oké. Eenmaal verliefd op de Etos blush ging ik iets te enthousiast ermee om, knalroze wangen in heel veel looks, zonder dat iemand er wat van zei. Dankjewel. Thank god dat ik andere kleuren heb ontdekt!

FOTD: DENIM

Mijn eyeliner was een ramp voordat ik begon met mijn blog, maar dat had ik niet door, totdat ik foto’s van dichtbij ging maken in de beginperiode van BEAUTY KONING. Geweldige gebochelde lijn waar Quasimodo jaloers op was, blonde stukken, geen eyeliner. Ja, het was erg.

TRISHA PAYTAS MEETS CYNTHIA!Het volgende verhaal gaat over deze foto. Ja, deze is heel recent nog genomen. #FAIL!

Soms heb ik er nog last van, waardoor deze wond nog iets te vers is, maar ik mag het niet overslaan! Niet altijd is mijn kleurgevoel ge-wel-dig, waardoor de vreemdste combinaties ontstaan. Een warme foundation met een koele oogschaduw en bloedhete lippen, wat een warm-koele-warme-look geeft en de uitstraling rondom faalt. Oh. Ik houd het nu bij warm met warm en koel bij koel.. Lord.

lipstick aanbrengen

Het niet meenemen van mijn nek is ook zo’n oude gouden die mij nog steeds achtervolgt op foto’s. Een foundation die twee tinten donkerder was, maar in de avond zag je dat niet zo, tenzij de flits te voorschijn kwam en je een kanariegeel gezicht ziet met een hals die zo wit is als Casper het Spookje. Nouja, zelfs hem zag ik nog jaloers kijken.

beautyfail

Hoe groter, hoe beter, zeggen ze. Kinda true tho, want wie wil er nou niet meer eten? Hoe groter de pizza, hoe blijer de Cynth. Dat dacht ik ook bij mijn lippen met de lipstick van MAC, feloranje en kreeg de naam Lady Danger. De kleur pakte je ook meteen, inclusief de lijn boven mijn lippen, want ik was te enthousiast geweest met het vergroten van mijn smallere bovenlip. Oh.. al die verjaardagfoto’s, ik leek écht een clown.

Over clown gesproken, toen droeg ik ook die foute roze blush die eigenlijk helemaal niet bij mij paste. Daarna heb ik deze nooit meer gedragen, want mijn angst is groot voor een make-upfail. Dat valt wel mee, maar ik heb ervan geleerd en gaat het daar niet om? Eh, liever niet, maar aan de andere kant, dan had ik ook nooit behaald wat ik nu wel kan, YAS!

Vergeet niet om deel 1 te bekijken!

Wat was jouw grootste beautyfail van de afgelopen jaren?


4 Comments

 • Sabine

  19/01/2016

  Leuk om de fails eens te zien! Vind het stiekem best wel meevallen, bij sommige zou het mij niet opmerken. Loop zelf ook geregeld tegen dingen aan, maar ik probeer en leer steeds meer. Ik heb zelf alleen visagie lessen gehad bij mijn ex werk the body shop, maar dat was allemaal zo basic. Voor de rest test en probeer ik het gewoon.
  Vooral eyeliners zijn voor mij een drama, ivm medicatie heb ik altijd trilhanden..en dat sucks als je een strakke lijn wil zetten. En lichtinval, wat soms super irritant is. Ik heb nu een studiolamp aangeschaft en ga daarmee aan de slag.

  Reply
 • Floortje

  19/01/2016

  Ohja! Die roze Etos blush die toen iedereen en zijn moeder had! Ik wilde hem stiekem ook, maar toch blij dat ik het niet gedaan heb. Zo een kleur zou me volgens mij niet fantastisch staan, en is inderdaad met niets te combineren. Met koel en warm combineren speel ik nog steeds, het kan soms toch niet gek uitpakken. Ik doe vaak vrij veilig, dus erg grote fails bega ik over het algemeen niet (… knock on wood). Misschien is dat mijn grootste fail? Note to self: uit je comfortzone, dame!

  Reply
 • Irma

  20/01/2016

  Girl, we’ve all been there.
  En nog steeds heb ik af en toe met nieuwe foundations of poeders dat ik aan het einde van de dag pas zie dat het niet mijn kleur is haha.
  Maar hé, het is ook niet makkelijk om de juiste kleur te vinden als je zo wit als sneeuw bent.

  Reply
 • beautifulday4makeup

  21/01/2016

  Hmmmm, te herkenbaar :)

  Reply

Geef een reactie