VIDEO: HOE JE BOOBS GROTER MAKEN MET SOKKEN!

In sommige outfits valt de voorkant in het niets of je wilt juist meer boobs hebben in een sexy jurkje, zodat het nog beter tot zijn recht komt. Een beetje de boel omhoog drukken is niet verkeerd, vooral niet als het op een natuurlijke manier kan, wat ook nog eens goedkoop is én je springt zo weer naar jouw originele cupmaat toe zonder gekke fratsen, maar gewoon met het behulp van sokken!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik heb gebruikt voor de tutorial:
– Sokken
– NYX Blush Taupe
– Sleek Face Contour Kit (=alleen de highlighter.)

Het is zo eenvoudig, vooral omdat jijzelf kan bepalen tot hoe ver je wilt gaan, maar ook omdat het niet teveel tijd kost, weinig geld en het is makkelijk te verwijderen of aan te passen. De natuurlijke touch is amazing, zolang je je BH maar aan houdt, haha! Let erop dat je er niet teveel in stopt, anders gaat je BH van je lichaam af en heeft het de mogelijkheid om eronderuit te zakken.

Vergroot jij je boobs weleens met sokken?


3 Comments

 • femketje

  24/01/2016

  my lord Cynth, ik vind je echt een geweldig wijf! zelf ben ik echt meer dan happy met mijn volle Bcup, b is beautiful you know ;) maar deze tips zijn echt wel handig voor dagen dat je wat meer wilt voor een speciale outfit of als je een lekkere vent wil scoren die van bigger boobs houdt.. alleen zit je dan wel met het probleem dat je faux titties released worden mocht ‘ie echt leuk zijn en de kleding uit gaat….xD dat zou een crappy moment zijn :’)

  Reply
 • engelina

  24/01/2016

  Ik laat ze juist liever kleiner lijken haha.
  Wel een leuke video.

  Reply
 • Kiss & Make-up

  24/01/2016

  Vind het echt geweldig dat jij over zo’n topics ook gewoon lekker video’s maakt! Zelf heb ik dit nog nooit geprobeerd, maar ben best benieuwd. Ik zou wel bang zijn dat de vorm na een tijdje eruit gaat en dat er rare bobbels vormen… En ik vraag me ook af hoeveel sokken ik in m’n beha zou krijgen voordat het ding uiteen spat, lol.

  Reply

Geef een reactie