SNAPCHAT OVERZICHT #5

Schrik niet, want we leven alweer een volle maand in 2016, maar de kerstlooks schuiven nog royaal langs in het Snapchat overzicht, want vandaag neem ik jou nog mee in de heerlijke feestperiode van de decembermaand! Opnieuw een groot snapchat overzicht van de afgelopen maanden, are you in?!

IMG_3436

Mom begon dit jaar vroeg, want elke keer zitten wij in de rats of alles wel op tijd afkomt, zowel qua kerstversiering als het inpakken van de cadeaus en het maken van de looks op de website. In november begon zij al met haar kersthuisjes, YES!

IMG_3053

Ik zweer bij dit product, want het is écht één van de beste primers die ik ooit heb gehad! Nikkietutorials sprak over de Nivea Aftershave Balsem, maar zij testen helaas op dieren. Dit product zwierf door mijn stash, maar ineens wist ik het, dit wordt mijn primer. Inderdaad, de oude gouden is nog steeds actief!

IMG_3049

IMG_3052

IMG_3051

Mijn Snapchat bestaat uit vreemde foto’s, maar ook hetgeen waardoor je mij misschien wel volgt, namelijk de looks die er verschijnen. Zelf vind ik het enorm tof om een before foto te zien en dan de after. Ditmaal een kleurrijke variant!

IMG_3023

IMG_3033 (1)

IMG_3032 (1)

Plamuren als een Koning, gewoon omdat het kan!

IMG_3174

IMG_3173

IMG_3175

Wat men als eerst ziet, wat men vervolgens krijgt te weten en wat wij vervolgens doen, haha! De eerste foto is luguber, dan snap je dat ik aan het fotograferen ben en dan houd je van het bloed. Yeap, nieuwe bloedsoorten voegde zich toe aan mijn bloederige stash, maar eerst fotograferen, voordat we het mogen gebruiken!

IMG_3065

Comments beantwoorden, ik doe het met liefde! Ik probeer zoveel mogelijk op iedereen te antwoorden en las er ook speciaal dagen voor in, zodat iedereen zijn eigen comment krijgt op een vraag of een berichtje.

IMG_3129 (1)

IMG_3127 (1)

In 2015 speelde Fresku ook nog in de Underground in Lelystad en hij was één van de rappers die ik nog graag wilde zien! Vorig jaar zag ik ook nog Jett Rebel, nu nog Hopsin en mijn top drie favoriete en meest talentvolste zangers/rappers list is compleet.

IMG_3164
Niet alleen Boedha overleed in 2015, maar ook Babypop glipte het hoekje om, maar de Mumface gaat nog steeds door! Ze gaven haar een surrogaat popje, zodat ze toch nog een beetje de boel kan verzorgen.

IMG_2883

Naab ging naar een festival toe en je Koning werd ingehuurd voor het doen van haar kapsel! Stiekem vind ik het jammer dat ik niet zoveel kan met haar, maar geen zorgen, want dit jaar hoop ik dat te veranderen. Krullen maken kan ik wel!

IMG_3054

Binnenkort moet ik weer een hele reeks inslaan, zodat ik een gevraagde video kan opnemen, but it’s coming! LASH LIFE.

IMG_3132

Het zetten van doelen is voor vele belangrijk, maar er is één ding in mijn leven belangrijk op dit moment en dat is het geheime project! In 2016 wordt dit bekend gemaakt, release ik hetgeen waarom het gaat en maakte ook nog andere doelen die ik graag wil behalen. Heb jij goals voor dit jaar? Let me know!

IMG_3083

De Max Factor eyeliner is echt het einde, kijk die kleur, die fijne shimmers, ge-wel-dig.

IMG_3021

De artikelen worden niet van zelf geschreven, dit moet ook worden gedaan! Hier was ik bezig met het vooruitwerken van artikelen i.v.m. het geheime project.

IMG_3197

IMG_3432

Smokey eyes, de laatste weken spot je mij hier heel vaak in, gewoon omdat ik ze enorm kan waarderen! Oh ja, ook nog vanwege het geheime project.

IMG_3080

Swatchen, swatchen en fotograferen, maar sommige producten stainen enorm, zo had ik nog de swatches op mijn arm en de groene vlekken van schmink op mijn hand. Charmant is het niet.

IMG_3530
Negen van de tien keer, bijna tien van de tien keer oefen ik niet van te voren, omdat ik het gewoon in één sessie wil doen. Misschien ook omdat als ik het van te voren probeer het de keer daarna een stuk minder mooi is of was dat alleen vroeger? Anyway, dit keer gaf ik het een poging, om drie uur in de nacht een kleine SFX make-up sessie.

IMG_3327

IMG_3389

IMG_3390

Meer kan ik er niet aan toevoegen, behalve dat het ook in mijn iPhone case zat. Ja, erin. Hoe het kan? Ik heb werkelijk geen idee! Het zat overal.

IMG_3280

Bij het uitproberen van producten komt ook urenlang swatch foto’s maken, maar dit zijn mijn favoriete momenten als ik ga fotograferen. Je leert het product beter kennen als je veel in het voorwerk steekt, kijkt naar de oogschaduws en dit waren maar liefst 170+ kleuren. Yikes!

IMG_3328

Soms is de struggle real, want ziek zijn en niet vooruitwerken is klote. Hierdoor kon ik de laatste keer dat ik écht kotsziek was, letterlijk en figuurlijk, doorwerken, omdat er anders geen video’s en artikelen online kwamen. Gelukkig werk ik nu regelmatig vooruit, yaaas!

IMG_3234

IMG_3235

IMG_3237

Het ontvangen van pakketten is altijd leuk, zowel de gekochte items als de perspakketten, maar helemaal de pakketten die in stijl zijn aangekleed van het thema, namelijk Sinterklaas!

IMG_3178

Swatches van de Miss Sporty BFF lipsticks, ze waren mind-blowing! Ik vind het leuk om jullie op Snap te laten zien wat er op BEAUTY KONING zal verschijnen, maar ook wat mij bezighoudt en kom op, dit is toch gewoon om te kwijlen?!

IMG_3418

IMG_3420

IMG_3419

Gekrulde lokken met een rode make-up look voor de feestdagen, inclusief een rood shirtje!

IMG_3466

Dankzij Martine van Livelifegorgeous kwam ik erachter hoe prettig het is om je tanden met kokosolie te poetsen als je gevoelig tandvlees hebt! Sinds kort neem ik na het poetsen van mijn tanden regelmatig nog een hap kokosolie, waarmee ik een soort van naverzorging geef en niet alleen worden mijn tanden witter, maar het tandvlees voelt zich much better!

IMG_3522

Dit jaar kochten Naab en ik ook voor elkaar wat met de kerstdagen en dit was één van mijn kerstcadeautjes, pure nostalgie! Vroeger mochten wij deze ook openmaken en het was altijd zo spannend met goddelijke chocolaatjes. Good old times.

IMG_3341

Houd je van boeken waarin je mag tekenen of schrijven? Dan is dit iets voor jou! Hierin moet je namelijk in schrijven, want met jouw antwoorden maak je het boek compleet. Het zijn allemaal lijstjes met o.a. vragen over je guilty pleasures of mensen die een bijnaam hadden etc.

IMG_4479

Niet alle foto’s komen online, want ik Snap als het ware de hele dag door, maar niet alles is interessant om voorbij te zien komen, zoals de foto’s van het editen etc., maar ook alle make-up looks of de vele tutorials die ik tussendoor laat zien. Hier en daar show ik ook hoe ik een look maak door elke stap te fotograferen of dingen rondom in het huis, maar alleen voor Snapchat zelf zijn! Natuurlijk kan je mij ook volgen, voeg mij toe via de snapchat code of gebruik mijn naam Queenkingg!

Heb jij Snapchat? En waarvoor gebruik jij het? En wat vind jij leuk om te zien? Laat gerust je naam achter!


3 Comments

 • Amélie Cammaert

  29/01/2016

  Ik wist niet dat je een snapchat had. Ik ga je direct volgen :)

  Reply
 • femketje

  29/01/2016

  whuuuut welke max factor liner is dat :o

  Reply
 • Irma

  29/01/2016

  Awesome! Jammer dat de kerstdagen weer voorbij zijn, ik mis het!

  Reply

Geef een reactie