VIDEO: SPECIAL EFFECTS MAKEUP FAVORIETEN VAN 2015!

De allerlaatste dag in de eerste maand van het nieuwe jaar, maar wij gaan nog even terugblikken voor dat het niet meer is toegestaan. Je zag mijn make-up favorieten al voorbij schuiven, van oogschaduws tot de vreemdste lipstick kleuren, highlighters en shampoos, maar vandaag gaan we een stapje dieper. Huidwax, alcohol palettes en heel veel bloed, verschillende soorten, gekocht en homemade! De special effects make-up favorieten van 2015!

sfx favorieten van 2015

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die voorbij komen in de video:
– Ben Nye Nose & Scar Wax (Middelgrote pot en de grootste)
– Ben Nye Master Bruise Wheel
– 3rd Degree Kit
– Ben Nye Stage Blood
– Kryolan Eyebrow Plastic
– Reel Lung Blood
– Skin Illustrator On Set FX Palette
Zelfgemaakt dik bloed

SPECIAL EFFECT MAKEUP FAVORIETEN VAN 2015!

SPECIAL EFFECT MAKEUP FAVORIETEN VAN 2015!

SPECIAL EFFECT MAKEUP FAVORIETEN VAN 2015!

Houd er rekening mee, dat niet alles voor beginners is of amateurs, want je kunt beter investeren in de producten van Ben Nye, dan dat je meteen met Skin Illustrator aan de slag gaat. Je maakt veel looks, je gooit dingen weg, maakt het niet af en als je daar veel geld in stopt, wordt het maken van SFX-looks extreem duur. Begin bij het begin, zoek jouw favo items eruit, probeer veel merken en maak ook je eigen dingen die je gewoon kunt vinden op mijn channel, waaronder de varianten van nepbloed!

Zit jij in de SFX? En wat zijn jouw favoriete items van 2015?


One Comments

Geef een reactie